- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Джубокс-любовни квартири!!!
Значи,сега докато стоя и чакам да започне "Джубокс-любовни квартири",се сетих че аз страшно много харесвам това предаване,но много хора пък не го одобряват въобще.Реших да ви питам за вашето мнение относно това предаване-харесва ли ви,кефят ли ви део и Ана-Мария.
Еми,това е-пишете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Look before you leap!
Да и мен много ме кефи,те двамата са страшно сладурски.А и ми е много интересно![]()
![]()
Ми...Аз го гледам когат падне,ама според мен цялата работа е мн тъпо измислена!Нищо не става между 99% от двойките...А пък и с тези апартаменти-относителна работа!А пък тази Ана-Мария не ме кефи хич!Нещо отблъскващо има в нея :PpP Нз точно кога беше тва предаване,когато имаше един дет си призна,че е спал с мъж...Това издание ми хареса-забавно бешеАма иначе повечето са някви блудкави...
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!
Мдам и аз го чакааам...
Предаванията по Канал 1 имат навика да започват "на време"
Иначе си ме кефи...особено Ана-Мария няква супер яка ми е тая мацка ...с начина по който говори и изглеждаА и Део е сладур:P
yeaaaah почва...
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!
Ана-Мария е супер странна и има много кофти прическа.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
не съм се опитвала да го гледам. нещо... тъпичко ми се вижда.. ма щом ви кефи![]()
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
ami kefi me, a rejisiora mu e edin ot nai-dobrite mi priqteli, toi e rejisior i na reklamana pauza![]()
nqmam tochno opredeleno mnenie za predavaneto...ne moga da kaja,che ne mi haresva,nito puk che sam mu fenka...prosto sam popadala 4-5 pati na nego i sam si go zqpkala kolkoto da ubiq vremeto...shtom me e zadarjalo pred TV`to znachi ne e tolkova zleMejdu drugoto te po koe vreme go davat?
![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
амиии не ми е от любимите...но да...понякога го гледам..
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Davat go v nedelq sled "Elit"-zna4i okolo 23:30h.Първоначално написано от Jenq
Look before you leap!
az sum luda fenka na DEO) a ina4e predavaneto si e gotino..
става като няма друго...![]()
Харесва ми,ама не го гледам редовно.Когато ми падне!Ама иначе с ме радва.Не е за изхвърляне!![]()
Да и мен ме кефи много, за тва не пропускам момента да се развеселя.Личицето на Део и Ана-Мария ме карат да релаксирам и да се усмихвам!Страхотни хора!Може предаването да не е от най най-,ама водещите що да са лоши?Никак даже!![]()
![]()
gotino e predawaneto zabavliawa, samo 4e ne go gledam mnogo redowno slu4aino ako go zaseka![]()
E ako slu4aino go merna po tvto-gledam....ama ina4e![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
ne znam ama kato nqma drugo stava![]()
Живота не се мери с борая вдишваня, а с моментите, които спират дъха.
и аз го засичам отвреме на време, ако нямаш какво да гледаш - може да ти запълни времето. не е лощо, но началния регламент най-много ми беше харесал, където си разглежда човека на спокойствие 3те къщи и после казва къщата и му водят човека. от тогава как ли не го мениха и какви ли не глупости измисляха. ама както и да е. сега горе долу е в поносим вид :-) а пък Део винаги си е бил забавен като почне да говори каквото му падне :-)
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.