- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The house of wax
Гледахте ли "Къщата на восъка"Хареса ли ви
Според вас постигна ли целта на филмите на ужасите,а именно да те държат през цялото време в напрежение и да се побъркаш от страх
Кажете си мнението.
![]()
днес гледах рекламата на филма иначе него още не съм го гледала шот го няма на фтп-то на сървъра .. ама не ми изглежда хубав..някой ако го е гледал да каже дали става![]()
именно поради тази причина не горя от желание да го гледам. въпреки че ми казаха, че е убер готин.Първоначално написано от sini4kata
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аз съм го гледала![]()
Честно ви казвам мен си ме беше страх,понеже и реклами не бях гледала и хич не знаех какво ще стане. Мои фр пък за разлика от мен не се плашеха много,ама се пак на по-напрегнатите сцени и те подскачаха.Филмът си заслужава , гледайте го, не е поредната боза в жанра.А и актьорите са супер сладурски,което прави филма c00l![]()
Az toq film go gledam Dosta odavna..O6te predi nqkolko meseca..I to kato izleze za purvi put na Premierata!
I e mn gotin da..Mnogo me izkefi.Edin ot lubimite mi filmi.Mislih 4e odavna e izlqzal v BG mq qvno ne.
U4astvat dosta zvezdi i za tva nay-ve4e iskah da go gledah.
Paris Hilton, Chad Michael Murray,Elisha Kuthbert,Jared Padalecki...
Si4ki mn me kefat i sa mi lubimci osven Paris no esterstveno se nqmah naprotiv da q gledam kak umira lol![]()
Zaslujava si filma gledayte go![]()
I am the substance and the one who has no substance.
am qki4ko si e film4eto.. Az v na4aloto se 4udih dali da go gledam ama posle qkata me nakefi zaslujava si)) puk i se pak Elisha Cuthbert RulzZ
![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Страхотен филм, много ми хареса!
Заслужава си наистина не е нещо което се вижда във всеки подобен филм и Парис Хилтън е много яка както и Елиша Кътберт както и този дето й играе като брат във филма ама не знам как се казва
за мен филма беше супер тъп и скучен
да не говорим че не може да се нарече horror
Ми ако актьорите бяха подбрани малко по-добре можеше да се получи нещо![]()
Дам, гледах го и цяла седмица не можех да спя.![]()
Express yourself, don't repress yourself!
Зле. Дори малкия ми 9 годишен братовчед не се изплаши на тая помия. Истината е в оригинала "HOUSE OF WAX" - 1963! VINCENT PRICE!
гледах го и на мен ми хареса даже пак ще го гледам![]()
ужасите не са това, което бяха...
иначе кака Алиша си е N#1...![]()
Не съм го гледала още![]()
Ама...доста от вас го похвалиха..за това ще си го дръпна и ще го гледам с някой френд![]()
приятелят ми го гледа и вика че бил адския , ама аз още не съм ...
Mi da sladursko e film4eto,no ne be6e tolkova stra6en,kolkoto gaden!a lubimata mi scena e kak na edno ot mom4etata mu lupqt vosuk ot liceto i toi pada s kojata.......blqk!
p.s. paris e doooooooosta slaba aktrisa,napravo nqmam dumi!
LOVE IS LIKE WAR!EASY TO START,HARD TO END,IMPOSSIBLE TO FORGET!
пфу... може ли някой хорър да е с парис хилтън и да е страшенне съм го гледала и сериозно се замислям дали изобщо да си правя труда
Любовта е най-висшата степен на омразата
aha...Първоначално написано от Анонимко
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
ne mi haresa, neznam koe mu e obshtoto s film na ujasite![]()