.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

napravete razdel za fitness

She bude mnoo iako ! imam predvid razdel koito izcialo se zanimava sus fitnes bodybuilding hranitelni dobavki uprajnenia i she obmeniat opit horata she ima saveti kak da otslabnem a ne samo nekvi izmisleni razdeli za sport kato cialo...
    lubovta ne sy6testvuva...tq e izmislena ot komunistite da ne si plashtat na prostitutkite...

За целта е "Козметика и диети", мисля, че има прекалено много раздели, че да се слага и още един, особено такъв.

Супер фен
    И аз исках малко промяна в тази насока, но така и така раздела няма достатъчно посещаемост. Други раздели имат по-голяма нужда от оформление...Иначе подкрепям идеята.

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: napravete razdel za fitness

Цитирай Първоначално написано от TechnoGym
    She bude mnoo iako ! imam predvid razdel koito izcialo se zanimava sus fitnes bodybuilding hranitelni dobavki uprajnenia i she obmeniat opit horata she ima saveti kak da otslabnem a ne samo nekvi izmisleni razdeli za sport kato cialo...
    Има прекалено много невежи за да има раздел за фитнес. То ще е пълно с простотии.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    За целта е "Козметика и диети", мисля, че има прекалено много раздели, че да се слага и още един, особено такъв.
    ДА
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Е ако всеки поиска раздел за хобито му
    Аз съм против, има си диети и красота
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    И аз исках малко промяна в тази насока, но така и така раздела няма достатъчно посещаемост. Други раздели имат по-голяма нужда от оформление...Иначе подкрепям идеята.

Подкрепям тези мнения и съм ПРОТИВ добавянето на такъв раздел, поради ниската посещаемост и наличността на "Козметика & диети"
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL

Подкрепям тези мнения и съм ПРОТИВ добавянето на такъв раздел
    Подкрепям сички мнения, които са против такъв раздел, а още повече съм ПРОТИВ каквито и да е повече раздели Не ви ли станаха много Аз лично мисля, че вече си имаме раздели за абсолютно всичко Хайде тогава кажете ми колко ще са хората, които ще пишат в този раздел за фитнес?Имам чувството, че ще минат години, докато направи петнайсет страници ^npocto^a3^f^ каза къде можете да пишете за фитнес, а аз ви препоръчвам и "Всичко тийн накуп", защото е Всичко тийн, а напоследък мн тийнейджъри се интересуват от фитнес, което ще рече, че може и там
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз съм ПРОТИВ, според ме н е тъпо и безсмислено...не смятам за нужно да има такъв раздел (поне за сега)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си