- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Neska shit beshe golqm ...
 Отговор в тема
 Отговор в тема

KAk vi se otrazi dropa pove4eto kanali i nickove v mrejata?!Nikovete sa varnati sas stara data toest mart...Koito nik e sled mart na tazi godina e izgorql..sashto i kanal za sq tova znam :P!Koito kvoto mnenie i info ima da dava :P!
Light.That.Shit.Pass.That.Shit.Smoke.That.Shit.... .
<-->
This Post by Th3`Pr1s0n3r...
Оо аз имам да дам инфо...АКО ГО ХВАНА ТОЯ НЕСКОПОСАННИК ЩЕ МУ ОТРЕЖА ДОСТОИНСТВОТО!!! (ако го има
) Направо ще се гръмна но както и да е...E скоро всичко ще бъде както преди (hope so) тъй че няма да се ядосвам...много
Freedom will only be available through death!

3 ot 4 nick-a s noexp na godina i poluvina 4etvyrtiq malko po-mlad no blizo godina...kvo da kaja...dosta mi naebaha ne6tata...na mene i dosta fr...ama zdrave da e...
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Еми аз имах един ник преди март, ама и той е дропен
Ужасни са ... не може ли нещо да се поправи
No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Vyrnaha nickovete predi mart. Sled mart naistina sa drop
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
mm az ne sum chlen na foruma pisha kato gost ama skoro she se regna ...
....taaa za nick-ovete ne se plashete neska she te vurne back up-a kolkoto se moje po napred
toest sichki nick-ove i kanali she budat vurnati
ne se bezpokoite
e az ne razbrah sega dali moje da se opravqt ne6tata,tfa e nekfo mn gadno,sega i kanal nqmam daje,trqbva napravo noov da se prai,i kak kato nicka mi e na nqkolko minuti
Au dvata mi nika koito sa nai golemi mi gi varnaha...Ama kanalite nqkoi samo...Vajnoto 4e mi varnaha moq kanal :P!Malko s izostanala data ama biva :P!Ina4e sha gi eba analnu tiq...
<-->
Kakto vseki 4ovek si imam svoite kompleksi,no imam 4uvstvoto,4e moite stavat pove4e ot tarpimoto. Kak da se otarva ot tqh? Li4no moite kompleksi sa osnovani na strahove i dr.podobni. Dali 6te si pomogna,ako pravq tova,to4no ot koeto me e strah? Help meee{}
4esnu da ti kaja...Moq strah e edinstveno ot mene samiq si,..ot ni6tu drugo zamislise i ti...dali e ot kompleksi i se izpravi sreshtu strahovete si...
<-->

Аз си имам 6 ника и нито един от тях не беше дропен, за което се радвам и всичко си ми е наред
Първоначално написано от nikoq-ta

И да знаете това е коментар по темата...Мда...
Freedom will only be available through death!
Ауууу 473593759 ми ника са наред. Аууууу кеф, кеф, кеф, кеф. Ае следващия да ни се похвали
И после като казвам, че тоя раздел е бозав... А тука имаше ли модератор ?Ааа да бе имаше, ама той е сложен само за пейзаж

az otna4alo v4era kato vlqzoh v mircata i nali si pi6a
./msg ns id..
i mi pi6e :thins nick is not registered
i az

posle razbrah kakvo e stanalo...kofti naistina!!no sega se opraviha ne6tata

Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
И като ви се дропи ника кво толко? Нима тъпия чат е толкова важен за вас? Не можете ли ако скъпият ви ник е на по-малко от една година да кажем. Като се дропне, пак ще го регнем. Моят колко пъти се дропва... Не е болка за умиране. Повярвайте.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Твоя го знаем, че ти е важен. Говоря за обикновените -=чатъри=-Първоначално написано от Banned

SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Ко сте я загризали толкова яростно тая тема споко ве
мислете за по-яки неща
http://www.oursworld.net/ingilizce-d...katur/guru.gif

И аз загубих 2 ника но поне този с който съм сега останаИначе това се случи благодарение на поддръжката която имат