- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с мама
еми честно казано не виждам тук какъв съвет можем да ти дадем при положение че не познаваме майка ти и т.н.
а и ти не каза до кога си наказана(или аз докато съм чела тая част съм я пропуснала)
последния път като ме наказваха беше точно началото на юни и то беше защото класната ми разбрала че не съм оитшла за класно по литература и се обадила на майка ми и наказанието ми беше до края на месеца никакво излизане,никакъв компютър и никакъв интернеттова е даже и още по гадно от твоето защото ти поне компютър имаш...
та мисълта ми беше че едва ли можеш да направиш нещо по въпроса,аз на твое място ще търпя...просто обичам да правя такива сцени,малко по малко спирам да ям,не правя никакви усилия за да смекча наказанието камо ли пък да седна да се моля да ме пуснат някъде или нещо такова...с инат всичко се постига и рано или късно след такива сценки родителите започват да се чувстват виновни че евентуално заради тях си загубила "смисъла" да живееш или нещо от сорта![]()
аз обикновено правя някакви такива номера когато ме накажат и дори и да не смъкнат наказанието поне го облекчват малко![]()