- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С грим или без грим...
hmm..poneje az ne se grimiram..-kato vidqh teq snimki izvedn1j se po4uvstvah kato golqma krasaica)pomognaha za samo4uvstvieto mi
![]()
ina4e nqmam ni6to protiv grima-koito iska da se grimira,az zasega predpo4itam estestvenata krasota.za ko da si slagam "maska" za pred horata???tova e ravnosilno na l1ja![]()
Az poprincim mrazq da se grimirvam!!!No v tezi slu4ii grimut e 4udo!![]()
И аз мисля така!Първоначално написано от MaD_CaT*
Много се радвам,че някой споделя мнението ми :PПървоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
Не мога да си се представя без грим. Честно казано мисля, че грима прави жените по-привлекателни и по-секси. Обожавам вечер да си слагам много черен грим и не се чувствам "омацана" ами супер се кефя на себе си и честно казано не ми пука какво мислят мъжете за жените с по-силничък грим. Е верно не мога в 1 на обяд да тръгна с грим като за дискотека, но това не значи не мога да имам и някакъв по-лек грим на лицето си.![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Az slagam samo spirala i moliv obiknovenno.No momi4eta,koito sa s dva tona grim izglejdat ujasno spored men.
Forever And One I will Miss You!However I kiss you!See you in Neverland-the place where my dreams'll come true.I love you!