- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Болят ме тестесите хелп
Хора помагайте, секи път като се натискаме с приятелката ми малко повечко, после толкова ме болят топките, че ходя сгънат. Сигурен съм, че нямам само аз този проблем, приказвал съм и с други момчета и те така. Тааа ако може някой да ми каже от какво, защо и как може да го оправя това ... помагайте
Точка 1 от правилника.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Emi vie s tvoita priqtelka kak se natiskate,be!S valqk li![]()
Do sega ne bqh 4uvala...
Ima edno lesno,vnimavaite malko pove4e sledva6tiq pyt!
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Ами виж сега,ако прекалено много се възбудиш и скоро след това не се изпразниш и почва да те боли така
Случвало се е на бившето ми гадже няколко пъти и аз доста се стреснах ама той ми и изясни какво става
Така че....давайте го по-спокойно![]()
That is the problem. Ne se stiskai tolkova otposni sa ako sex-a ne ti haresa to togava kakvo drugoПървоначално написано от Анонимко
![]()
Решението на проблема ти е да свършиш като се натискате или малко след това! Иначе ще те боли!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
благодаря на всички, ще го дам по-полека, че такава болка няма просто!
Ами вместо да се натискате , правете СЕКС , или там сношавайте се някак , ако сте малки да ти маа чикий , ако не сте толко малки и го подай в устата, а ако смятате , че ви е време направо вършете работата - и ако ако е девствена сега е момента за нестандартен секс , защото после ще разбере , че аналния боли
Ама те така лъжат разни заспали девойи защото ги е страх да пробват - Ръгай чушки в боба
![]()
trqbva malko po-4esti4ko da svur6va6![]()