.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Не съм изпитвала оргазъм!

Здравейте на всички. Ако може да ви помоля за съвет?! На 17 години съм и правя секс от 2 години и досега не съм изпитвала оргазъм! До сега съм го правила с двама. И двамата бяха много внимателни и правеха възможното да ми доставят удоволствие. Дайте някакъв съвет!

Голям фен
    Град
    големото село софия
    ти за мастурбиране чувала ли си?
    как може да очакваш някой друг да ти достави удоволствие, когато ти сама не знаеш как да го направиш и какво искаш?!
    опознай сама тялото си, научи какво ти харесва и тогава със сигурност ще получаваш мноооооого оргазми
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Emi chupacabra e prava!Ako opoznaesh naistina dobre tqloto si i znaesh koe kak ti dostavq udovolstvie shte mojesh da napytstvash 4oveka s kogoto si kak da ti dostavi maximuma.Ako ti ne znaesh koe ti haresva ne o4akvai drug da go znae!
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

На 17 ако искаш не чрез мастурбиране да получиш истински оргазъм ще ти е мноооого трудно. Това е до тренировки от твоя страна а и до качествен партньор който знае какво да прави. А тези хора мъже наистина са малко но и вие, жените имате вина за това. Когато не успеете да свършите го споделете а не се правете на задоволена защото мъжа ще се възгордее че винаги ви задоволява и няма да се изморява да прави това което трябва да прави и точно вие сте хората, които трябва да му казвате кога и как да бъде. Освен това имам наблюдения че да си нежен и внимателен и хубаво но само от началото – ако така си до края наистина момичето с теб няма да стигне до края.
    За добрият оргазъм винаги е добре дошло и малко анално стимулиране например с пръстче. Повярвай ми – няма да съжаляваш!

явно не са били достатъ4но добри и опитни..или не си била възбудена добре...

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Variantite sa 2.
    1. Si frigidna (kogato jenite ne izpitvat naslada, kogato pravqt sex i ne iskat daje i da pravqt sex)
    2. Oshte ne si porasnala za sex koeto e nevuzmojno shoto vse pak si na 17 a v na6e vreme na 12 ve4e se trqskat kato nenormalni
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

момиче
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NaSty GiRl
    Variantite sa 2.
    1. Si frigidna (kogato jenite ne izpitvat naslada, kogato pravqt sex i ne iskat daje i da pravqt sex)
    2. Oshte ne si porasnala za sex koeto e nevuzmojno shoto vse pak si na 17 a v na6e vreme na 12 ve4e se trqskat kato nenormalni
    Глупости! Фригидна била, не приказвай така. Фригидна означава жена, която НИКОГА не е изпитвала полово влечение към НИКОГО! А според мен тя трябва да е изпитвала някакво влечение все пак.
    Това, че на 12 се тряскат като ненормални, не значи, че са готови. Може да и е рано още.
    Според мен просто ти сама още не си осъзнала сексуалността си, това е причината. Трябва да се опознаеш, преди да започнеш полов живот, не говоря просто за мастурбиране, а за психика най-вече. Най-важно е какво ти е в главата. Трябва да си зряла. И да споделяш с партньора си, без това не може.
    Между другото, като почна полов живот, наистина ли го искаше или си го направавила просто така? Това е важно, трябва да го искаш наистина много, а не просто да угодиш на някого или да си като другите. Замисли се наистина ли ти се е правило секс. Според мен си била още малка, не си била готова, сега може и да си, но е важно да СПОДЕЛЯШ желанията си и т.н. с партньора.
    Надявам се да съм ти помогнала.

Цитирай Първоначално написано от alex
    На 17 ако искаш не чрез мастурбиране да получиш истински оргазъм ще ти е мноооого трудно. Това е до тренировки от твоя страна а и до качествен партньор който знае какво да прави. А тези хора мъже наистина са малко но и вие, жените имате вина за това. Когато не успеете да свършите го споделете а не се правете на задоволена защото мъжа ще се възгордее че винаги ви задоволява и няма да се изморява да прави това което трябва да прави и точно вие сте хората, които трябва да му казвате кога и как да бъде. Освен това имам наблюдения че да си нежен и внимателен и хубаво но само от началото – ако така си до края наистина момичето с теб няма да стигне до края.
    За добрият оргазъм винаги е добре дошло и малко анално стимулиране например с пръстче. Повярвай ми – няма да съжаляваш!
    Според мен Аlex е напълно прав. Тряба да споделяш с партньора си какво ти харесва и какво не, но преди това трябва да познаваш тялото си и неговите нужди.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Фен
    Град
    plovdiv
    znaish li kakvo ne se starai prosto se otpusni i ne misli za nishto drugo toi sam shte doide tova go znam izkash li go ne idva nego izkash idva ei tovae moito mnenie...
    КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
    ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
    ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
    АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
    ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ

DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
    DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM

emi postarai se da go use6tas6,vsqka laska vseki dopir,vsqko edno vkarvane,otpusni se,ostavi se toi da se stopi v teb,preodolei granicata na dvete tela,pokaji mu kade,kak i koga da te nakara da se po4ustva6 na nebeto.
    Живей така 4е когато умреш и дявола да ти запали свещ!

Guest
    spokoino mila,ne si edinstvena,trqbva da se otpusne6 i da spodeli6 na priqtelq ti koe nai mnogo te vazbujda.6te se polu4i,s malko pove4e praktika,USPEH!

Гледайте датите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си