Цитирай Първоначално написано от Ollas
Изведнъж всички станаха патриоти! Уважават и обичат, а когато звучи химна дъвчат дъвка и си говорят! Това ли е уважение? Не мисля.
Не ме разбирайте погрешно. Обичам България и я уважавам. Тук се сещам една песен на Спенс, в която се пее: "Заради държавата, намразих родината". Обичам родината си, но не ми харесва държавата. Държавата не ме уважава като гражданин, за да ми даде това, от което се нуждая. Като говоря за "нормален живот",Sportexz, не говоря за живот без убйства, престъпления и т.н., това навсякъде го има. Нормалният живот за мен е живот, в който имам всичко, от което се нуждая.
Защото в много случаи в България човек с по 1-2-3 висши образования работи като продавач, сервитьо или нещо от сорта. Ето затова, може би, един ден ще напусна България, за да не съм като родителите ми и много от вашите.
По ред:
1. Дай пример как дъжавата не те уважава като гражданин.
2. Какво толкова ти липсва за да нямаш нормален живот.
3. Образованието е нищo ако не можеш да го прилагаш, не си конкурентноспособен и амбициозен и кадърен естествено.
Отговори ми конкретно, а после ще ти кажа как седят нещата в чужбина, където било толкова готино.