- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- От скоро имам някакви петна по кожата около члена
Момче съм-на 16.Преди 3-4 месеца забелязах, че имам кафеникави (по-скоро бежави-не са много тъмни) петна по кожата около члена-надолу от корема.Не си личат много от космите, но ако застана срещу светлина си се виждат.Не ме сърбят, но ако ги почеша с пръст кожата се лющи леко.Не знам дали не са някакви гъбички?Ама нямам идея от къде да съм ги хванал-не съм правил секс,нито по басейни ходя.От скоро имам едно-две петна и по корема-същия цвят и се лющят.Спазвам лична хигиена.Нямам идея какви са и как да ги махна.В краен случай,ако продължават да се разпространяват ще ходя на уролог(или дерматолог), но ПОМАГАЙТЕ,ако можете.Поне да ме успокоите!
Ima edno lekarstvo Vitasin!Prodavat go v aptekite i struva 3 i ne6to!6te ti pomogne!To e za kojni problemi,za izgoreno,za veneri4eski bolesti,za papki!Moje da se kaje 4e za vsi4ko se polzva!Dori ni6to da ti nqma pak e hubavo da si maje6 liceto,krakata i taka!Maika mi se be6e izgorila v vrqla voda i za edna sedmica se opravi ot tova lekarstvo!Sega nqma i beleg a be6e mnogo izgorena!Tova ti go kazvam da vidi6 4e pomaga!Kupi si go,nqma da sgre6i6!Pi6i posle dali si se opravil,no sam sigurna 4e 6te se opravi6!!!
Мерси, ще го пробвам.После ще пиша.
Но няма ли някой идея какво(или от какво)са тези петна.Не вярвам да е нещо сериозно,но не знам и това ме притеснява.
Здрасти, петната се наричат лишеи. Това е кожно образувание което се премахва с подходящи лекарства. За да се премахне е необходимо да се знае какво е точно. Нужно е да те прегледа дерматолог. Ако не желаеш - пиши ми на мейла. Все пак съм длъжен да ти кажа, че медикамента който е предписал "колегата" по-горе няма да ти помогне!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
6te mu pomogne!Tova kekarstvo e i za kojni zabolqvaniq!No dori da go polzva ako ne mu mine ni6to lo6o nqma stane!Nqma da se vlo6i!taka 4e da probva!Ni6to ne gubi!
Dr. Smurph обясни моляте по-подробно за лишеите,моля те!Как се появяват,трудно ли се махат,има ли някакви последствия,защото както писах имам и по корема.Много ще съм ти благодарен.Че ще ходя на дерматолог е вече ясно,но ако можеш отговори.Ще видя дали ще го пробвам лекарството mi6lence,ще се посъветвам с лекаря първо.