Абе каква е тази тема ве?! Вие нормални ли сте?! Толкова глупости на едно място не бях чел... Предлагам модераторите да я бастисат, знам че на тях им е угодна, обаче има много малко общо с истината!

1. Заглавието - Най-разпространените наркотици... Незнам кое считаш за наркотик и кое не... Обаче като гледам изброените вещества не подбираш (не че не ми е ясно, че това е изкопирана статия от някой дето си няма никва представа от химия, камо ли от психоактивни вещества)... Обаче от тия вещества освен Екстазито (което по нашия пазар е на растояние от тук до луната от MDMA) и Метиламфетамина, другите са толкова разпространени, че направо бъка от тях... На всеки ъгъл (надявам се долавяте иронията)...
2. GHB - тука се наблюдаваше градация на глупостите... Кулминацията беше за 2-те седмици загуба на памет!
3. Кетамин - е кетамина е всичко друго, ама не и описаното там... Незнам какво са искали да напишат, ама са объркали понятията мнооого, ама мнооого лошо... Бих им се исмял в лицето... Това е твърдение тип - снегът е олекотена сол, която не е солена
4. Попърса е легален и значително по евтин от 30 евро... Някъде 2-3 пъти по-малко...
Има и други глупости... (Аз малко повтарям един пост дето имаше преди няколко мнения, ама все пак току виж някой се усети какви глупости са писани)...