Какви са тия измишльотини тука ве. Мухахахахаха!
Кетамин(Кети)
Силен вид метаамфетамин.
Това е конска упойка бе братя, купува се от ветеринарен магазин за 15 лева два грама! Действа не повече от час, в който се чувствапш някак празен, сичко ти е далечно, глухо, чувстваш се неуязвим, вждаш много прецакано, като мъртво пиян и това е. При по-гоелми дози (100-150 мг) попадаш в така наречената К-дупка, като времето и пространството изчезват, луташ се в някаква реалност, в която няма нищо друго освен образи на различни предмети, аве лудница като цяло.
Това се пише без едното а: метамфетамин или метиламфетамин. В моя край му викат пико. И освен това е стимулант, не наркотик. Има огромна разлика!
Обикновено е бял прах без мирис,горчив,лесно разтворим.Има го и под формата на кристали.Предизвиква ускорен пулс,вдига кръвното и провокира агресия.При редовна употреба довежда до психози като шизофренията,паранои придружени с неочаквани слухови и зрителни халюционации.Най опасната фаза на потребителите на мет,е когато наркомана не спи между 3 и 15 денонощия...Изпада в тежки параноидни състояния и има желание за още и още мет.В такива случаи наркомана е непредвидим и склонен към насилие.
Това, обаче, си е напълно вярно. Аз по принцип не се чувствам склонен към насилие, ами по-скоро супер параноясал, чувстващ се нездраво стъпил на земята и именно поради тази причина амфетите не ме кефят. Истината е в гъбите!
Poppers
Нещо течно,като лакочистител,но не точно.
Хехехе, баси смешната работа, това алкилнитрит, използван за лечение на ангина в миналото, сега се намира по секс шоповете, използва се предимно от педерасите, щото отпуска разни неща отзад.
Пълна глупост! И освен това не е забранен в България. Има случаи на усложнения при предозиране с него, но нищо твърде тежко и опасно.
DOET
DOET има изключително въздействие върху сетивата.
Всички психеделици (по старо му халюсиногени) правят това, за това хората ги вземат. Е имат някой странични въздействия върху разсъдъка и емоциите (представете си да усещате крайностите на щастие, нещастие, страх, любов) и точно това ги прави толкова готини!
GHB-Наркотик на насилието
Да ве да, това се е използвало като сънотворно, точно пък насилие ще поражда, при положение, че хората са го вземали, за да заспят. Забранили са го поради зачестили случаи на кома поради предозиране с него.
Кой необразован ги шише тия неща ве. Четете
www.erowid.org, там пише всичко и то систематизирано, с много описания на действието от потребители, научни изследвания, дозировки, снимки, обяснения, дори актуални за САЩ цени. Доста добри (и все пак не напълно изчерпателни) статии има в
www.promena.org и в
www.entheogen-bg.org
Друг добър сайт на английски е
http://www.drugs-forum.com/
Ma тва трябва да е писано от някой балък-кука или от ония от агенцията по наркотичните вещества, дето нямат ни най малка представа, за какво става на въпрос.
Статистика за България,2004 година
7083 употребяващи
2325 дилъри
4190 с канабис
2330 хероинови самоубийци
154 с кока
465 с амфетамини
36 загинали от предозиране
Тия данни за България или за Каспичан са. Щот аз само в мойто градче (Русе) съм убеден, че употребяващите амфетамини са !!!ЗНАЧИТЕЛНО!!! повече. А то загиналите от предозиране, уточнено ли е дали предозирането е било със законни фармацевтики (често значително по-опасни, знам от личен опит), алкохол или с нещо незаконно.
Не че искам да се гадняря или да се фукам или нещо такова, просто споменавам факти, които са важни, защото хората не трябва да са заблудени. А вече кой какво ще прави със себе си си е отделен въпрос, просто фактите са си факти!
Инъче, че самата тема е важна, важна е. Ако някой има някакви въпроси, да пише - гледайте на мен като на ходещата енциклопедия по наркотичните въпроси в тоя форум с много семпли на реални вешества и случаи!