Mazila protiv pypki ima hilqdi. Moje6 da potro6i6 sumati pari za avon za lepten i za neznam si kakvi drugi firmi. Nai mnogo da stane taka 4e da si sysipe6 kojata za tova nai dobre otidi pri li4niq si lekar i si vzemi telon4e za dermatolog. Otidi pri nego toi 6te te pregleda i 6te ti kaje koe 6te e nai dobroto za tvoqta koja. Ina4e moje6 profilakti4no v ky6ti da si pravi6 po4istva6ti maski... Probvai tazi ako iska6 - reje6 edna filiq hlqb i na neq maje6 kiselo mlqko ama debeli4ko. Sled kato popie vodata ot kiseloto mlqko v hlqba i stane po gysto si go maje6 po liceto. Stoi6 okolo 30min- 1 4as s tova na liceto zavisi kolko byrzo zasyhne i sled tova si mie6 liceto sys hladka voda.
Drigoto e parna banq- vzima6 edna tendjara slaga6 q da zavri slaga6 laika v neq. SLed tova q dyrpa6 ot kotlona vzima6 edna kyrpa slaga6 si q nad glavata i se nadvesva6 nad tendjarata taka 4e ot nikyde da ne ti vliza vyzduh i stoi6 okolo 10-15 minuti
sled tova moje6 da si napravi6 piling maska ili prosto da si iztyrka6 liceto s kyrpi4ka.
Aide uspeh i dano se prebori6 s teq gadove "papkite"