.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: DaNcE

Hybrid View

Град
    navsqkude no ne i v ky6ti

DaNcE

holla na si4ki :P na4i 6a q karame napravo tancite sa ne6toto koeto obojavam ... ne moga bez tqh super mnogo iskam da imam svoi sobstven balet za moderni tanci (pop, rap, r&b... )nqmam osobeno mnogo informaciq za tova kak stava organizaciqta na podoben balet i vaob6te vsi4ko svarzano s nego.Znam samo 4e iskam da tancuvam ta ako nqkoi ima pove4e info za tova plllsss neka mi pomogne ... porazrovih se iz neta ama ne otkrih ni6to sa6testveno. Zatova se nadqvam na va6ata pomo6t :P
    10x za vnimanieto

Guest
    ako suzdade6 takuv klub i ako si ot sf pls pi6i mi na dance_floor@abv.bg iskam i az

Град
    heheh oki doki :PPP nqma6 problemi samo da uspeq

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    О,това е много отговорно нещо,трябва да имаш силна воля,то желанието както виждам си го имаш,но то не помага в случая,само с него не може...
    Първо трябва да имаш хора на които да разчиташ,партниори,също така и пари са необходими,да се въоражиш с огромно търпение и нерви,докато стигнеш до финала,до това всичко да стане..

Но точно към кого трябва да се обърнеш незнам,а и поне трябва да имаш 18,доколкото знам,за да станеш основател на такова нещо,но все пак ти желая успех
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

:)

mili4ka neznam na kolko si godini ama az sam v takav balet i kato iska6 da go naprai6 nai-malkoto trqbva da si artisti4na natura a na6ta koqto go e sazdala predi tva e bila v skola..osven tva ima mnogo pove4e nervi otkolkoto si misli6..ne e samo densene a i za da nakara6 da te slu6at i nqkoi da densi kakto ti iska6 6te trqbva da se zaredi6 s mnoooooooooooooooogo nervi! i ti trqbvat i kinti..i trqq da go registrira6 i da pla6ta6 danaci i dokato si izgradi6 ime ti trqbvat nai malko edno 5-6 godini hi4 ne e lesno..a dokato nqkoi tragni da ti se zapisva v baleta..6te ima6 da 4akaaaaa66 )
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Град
    hmm imam nqkva begla predstava kolko e trudno ama vse pak moga da se spravia nqkak si ... mersi mnogo za komentarite vi 6te vidim dokade 6te q dokarame

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си