- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой ще ходи на концерта на Korn?
Здравейте форумци.
Има ли такива дето ще ходят на концерта?И колко струва билета?![]()
:P Zdravei!Dam imam brat,koito mnogo im se kefi i 6te hodi na koncerta na korn...Bileta e 25 lv,no 6te si stryva parite!
Nai-velikoto ne6to,koeto nqkoga 6te nau4e6 e da obi4a6 i da bade6 obi4an v zamiqna!!!m&r
Az razbira se!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Bez men nakyde !!!!!25 lea e bileta,no v tyrnovo veche svyrshiha..:/ az si kupih de..na 8mi sa po 30..taka,che po-dobre sega si vzemi..shte e neshto izvergsko !!!!
![]()
бе и аз ще ходя ... да видя някоя и друга МТВ Стар![]()
но с клизма успях да намеря някой, който да дойде с мен, и ако този някой в последния момент се откаже, ще го обеся на собствените му черва, както обясних вече![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Истинските метъли не ходят по нео-метъл концерти. Кояп са супер зле.
ти пък ми посочи един истински метъл в тоя форум и ще те черпя бираПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Xaxa. Maй бирата ше ми се размине.
Не, казвам просто щото Sinister Doll твърдеше в една от темите, че е метълка...Смех.
Миии аз ще ходя![]()
Tия Кояп само покваряват хората.
То май няма нещо или някой които ти да харесвашПървоначално написано от Special Agent Dale Cooper
![]()
Относно концерта - аз ще го пропусна, макар че ми се искаше да ида![]()
Hora razli4ni, mneniq razli4ni... KoRn e edno ot nay- lekite ne6ta, koito slu6am, no ne smqtam, 4e sum dlujna da ti obqsnqvam... KAji, pi4, poznavame li se? Znae6 li me koq sum, 4e da mi kazva6 dali sum metulka ili ne?!?Slu6am mn mn mn mn dr ne6ta! Mamka mu, slu6am su6to Black i Death Metal! Iska6 grupi? Na ti! Cradle Of Filth, Dimmu Borgir, Vader, In Flames, Naglfar, Mayhem, Hipocrisy, Gorgoroth, Emperor, Dark Tranquility, Averse Sefira, Celtic Frost, Aborted, Cannibal Corpse, Destroyed By Anger, Lamb of God, Six Feet Under, Therion... Slu6am i gothic metul... Within Temptation, Tristania, The Old Dead tree, Anathema, Autmn, Lacuna Coil, Crematory, For My Pain, Moonspell, Sirenia... Da! Slu6ala sum gi teq grupi! Ne sum gi 4uvala samo kato imena! Kaji mi sa, 4e sum poziorka! Kaji mi, 4e tva e Neo Metul! Mamka mu, 6ti povqrvam togava!Първоначално написано от Анонимко
Az 6te hodia to tam 6te se sabere cialata izmet ot 4algari i kopelenca vajnoto e 4e 6te se ubiem prosto vajno e nastroenieto korn sa si super ni6to 4e sa neo-metal6te ima ludnica
там съм![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Tи добре ги слушаш, ама слушаш и Кояп, това автоматично те прави позьорка. Ако щеш имай им дискографиите на тия групи в оригнални дискове, ама щом слушаш Кояп си позьорка!Първоначално написано от Sinister_Doll
Има доста неща на които се кефя, ама не мисля, че е нужно да ви казвам.Първоначално написано от [LP
az 6te hodq na koncertamnogo se radvam, 6te byde golqma razbivacia.
i ne mislq, 4e koityo slu6a KOЯN e pozior...moe mnenie
No MaN, No CrY!!!
\m/
choveka prosto ne go kefi kata muzika. i men ne me kefi. dori me draznqt ... no pak se radvam che shte doidat v balgaria zashtoto imat mnoo zapaleni fenoveПървоначално написано от [LP
![]()
priqtno izkarvane na vsichki
p.s. nqkoi shushukashe za merlin ? shte idva li
На KoRn не ама ако бяха Slipknot щях
".... so ... can we move on?!!!"
Click
1.Po temata-Estestveno 4e shte hodq...kak moga da propusna takova sabitie,no ako i Slipknot se dignat sushto nqma da e zle....Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
2.Po vashiqt spor-mislq 4e se karate za gluposti...momi4eto vaobshte ne e poziorka!!!A ti kato ne razbirash ot metal i kato haresvash samo nqkvi.......(pone taka predpolagam)...prosto ne se namesvai i ne govori kato ne znaesh koga i kakvo trqbva!ae i dano se opravish malko pone
![]()
Моето момиче, МОЛЯ ТЕ НЕ ОБИЖДАЙ ДУМАТА МЕТЪЛ КАТО НАМЕСВАШ ДУМАТА KORN В НЕЯ.
Ся що мразя Корн? Щото се кефя на Morbid Angel! Ето това е отговора!
Слипнот са нечовешки скъпи...В близките 20 години едва ли ще може някой да ги докара, ама кво от тва. Те са си комерсиален боклук.Първоначално написано от Death_F
XIXI! Funny guy!Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
Яж лайна бе, гост!
Уф.. модераторите ше има да трият мнения но ме дразниш. Яж ти лайна бе! Защо само се чудиш с кой да се заядеш?! Като не слушаш Корн по дяволите майка си ли търсиш в тази тема??? Хората които ги слушат НЕ са позьори, все едно аз да кажа че ти като си фен на Morbid Angel си позьор! Не разсъждаващ правилно, МОЕТО МОМЧЕНЦЕ и мисля че е КРАЙНО време да се спреш защото изкарваш не само мен извън релси вече с безкрайните си упреци и нападки към хора и групи които определено НЕ го заслужават!!!Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
Opredeleno ne samo teb! May 6te tup4a s kubinkite na "Gospod" mutrata... Obrazno kazano!Първоначално написано от [LP
P.P.: Onq gost deto trqbva6e da qde layna, razbira se bqh azzz!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...