.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Киро
    Guest

Пъпчици по главичката на пениса?!?!?!?!?

Здравейте,
    От около 1 месец насам забелязвам странни пъпчици по главичката на члена си. Притеснявам се да отида на лекар. Не ме сърбят нито болят. Веднъж след полов акт забелязах кръв която явно е текла от тези пъпчици които след като се измих бяха с червени връхчета...
    Незнам какво да правя...
    Консултирах се по телефона с моя личен лекар които ме успокой и ми каза, че няма нищо притеснително и ако реша мога да си купя 3дерм крем и 2-3 дена да се мажа с него. Знам, че тези неща не стават по телефона но ...наистина 2-3 дена след това изчезнаха всички пъпчици...днес 1 месец по късно забелязах, че пак са се появили..

Моля за съвет...
    Мога да изпратя и снимка ако това ще помогне...

Предварително Благодаря.

Поздрави.

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Nqma ot kakvo tolkova da se pritesnqva6. Sys sigurnost nqma da umre6, stra6no mnogo mom4eta sa imali podoben problem i ako se razrovi6 iz foruma 6te vidi6 4e ima 150 takiva temi. NO na nito edna ot tqh ne e daden kategori4en otgovor ot kakvo sa to4no tezi pypici i kak da se lekuva, za6toto dokolkoto sigurno i sam se dose6ta6, i v tova otno6enie si individualnost, vseki e razli4en ...sam za sebe si. Hubavo e 4e si se konsultiral s lekar, no 6tom pak gi ima zna4i probema si e o6te tam. Trqbva da gi vidi a ne samo po telefona. A srama6te go prejivee6
    Spokoino i uspeh

emes
    Guest
    da e kiro i az imam takiz p1pki ma kato gledam seki vtori ima takova ne6to men ba6ta mi mi kaza da ne se protesnqvam normalno bilo dano da e taka 6toto ne sam prail seks

Може пъпчиците да са генитални брадавици. Вирусът, който ги предизвиква се нарича Човешки папиломен вирус. Предава се по полов път. Задължително отиди на уролог или кожен лекар да те види и да ти назначи лечение! Докато се изясни какви са тези пъпчици и докато трае лечението задължително ползвай презерватив! Предава се и чрез контакт с лигавиците, а на езика не можеш да си сложиш презерватив. Трябва и приятелката ти да отиде на гинеколог, дори и да няма никакви симптоми, тези брадавици при жените са най-често на входа на влагалището или вътре в него или по шииката на матката. Тя трябва да се лекува заедно с теб, дори и да няма никакви симптоми! Някои хора са носители на този вирус, без да знаят, при тях може да няма никакви симптоми, но може да го предадат на друг с по-слаба имунна система и при тях вирусът да се прояви. Айде успех и надявам се да съм ти помогнала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си