- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как сте с финансиите в къщи?
25 на седмица. Идеално![]()
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
ми по принцип като съм на даскало всеки ден по 2лв ми дава майка ми,тва за закуска и т.н.(ама аз обикновенно минавам само с вечеря така че о тиват за други работи) пък ако е за кино,кафе,диско и т.н. и искам допълнително пък ако я няма наблизо си вземам от мойте спестявание и от хонорарчетата
ваканцията обикновенно си взеамам пари от чантата и вечер преди да легна щото сутрин обикновенно забравя да ми остави
![]()
а баща ми джобни не ми дава,никога не ми е давал,само от вреем на време ми дава пари да си зареждам ваучери за телефона![]()
тънко минаваш с ядевнето.аз ако не си взема то къщи ядене,давам 6 лева само за ядене по време на даскалоПървоначално написано от missing_
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Баща ми ми дава по 1-2 лева за закуска (даскало) и след това ако поискам да излезна..но от друга страна майка ми ми праща пари ( работи в чужбина ) и съм си много добре![]()
ami na men mi davat po lev na den za uchilishte,otdelno ako trqbvat neshto za uchebnici,kafeta i t.n.
2, 2 и нещо на ден...за сега са ОК, ама като почнат купоните след даскало...пак ще трябва да ям баници!
(ебавам се...
)
Аз харча не повече от 5$ на ден, един хот дог или пица с кола![]()
Къв е тоя хот-дог за 5$ ?!?!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Napravi mi vpechetlenie che dosta se napraviha na interesni nekvi na po 12 -13 po 200 leva imalki po 10 im davali na denMojete da se napravite na interesni no samo v forum navynka qdete banichki, piete kafe za 0,25 lv i si kupuvate cigari na broika
![]()
Първоначално написано от MAJ|KA
хахахахахаххаххаахаха![]()
тва си е работа на родителите колко ще ти дават.При положение,че ваше печелят добре,защо да не ти дават?Няма логика просто.Първоначално написано от MAJ|KA
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Ми аз честно да кажа (ако искате вярвайте) имах 1500 лева на месец да харча ...като се има в предвид ,че пазарих за в къщи и правих подаръци на майка ми..но това беше това лято като имаше яко бачкане тук в Слънчев бряг , а барманите печелят и лъжат много както знаетеСега като доходите ми спаднаха харча по 10 лв на ден пак от моите си спестявания . Скоро като почна работа се надявам пак да си стъпя на краката !
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Абе влади аз в БИАД не съм крал по 1500 лева ти па къде се иззхвъри като маче у пичка?
Пич айде не изпростявай толкова..говоря ти за месец и бях на наистина хубаво място ... Ако си бил в биад и не си изкарал лев значи или си бил по нископоставен от лелката на тоалетните или просто си бил наивен и са те лъгали якоПървоначално написано от Сву Мендуров
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Хмммм у нас..в момента точно зле положението...
Иначе поручавам по 20лв. в пъте месечно-на аванс и на заплата...Как си ги разпределям си е моя работа ама на края на месеца обикновено те взимат от мен на заем
ami na men sushto mi davat po 2lv. na den,otdelno razbra se za diskoteka i za drugo otdelno,no na men mi stigat i nqmam nikakvi vuzrajeniq vse pak te ne sa me ograni4avali v nishto
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
ami az si iskam parite vsqka godina v na4aloto, taq godina im iskah 1400 leva ama sme se razbrali da ne im iskam pove4e pari do kraq, kato sum si kupuval drehi i tn sega mi ostavat do kraq na 2005 okolo 100 leva, koito 6e stignat 6oto ve4e zastudq i ne se motaq navunka tolko mnogo![]()
Абе, Мима - може ли да пуснеш ТАКАВА тема бе???
Кво толкова важно има на кой кви са му финасниите?
Наще кат не са ми ядосани ми дават по 2 лв на ден, ма понякога и с повече се уреждам...ама кат съм згафила нещо...и на 1 се надявам!Иначе ми дават отделно за диско и за кино. А за дрехи, само при добро държание иначе аз си събирам...ама аз от джобните си за даскало харча само като ходя на кафе, щото по принцип не ям много...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Ами и аз не съм много добре!ПО 1 лев на денАма каво да правя?Не ги изкарвам аз че да им се перча за още,а и те ми стигат!
Не съм някой прасе да ям по тонове храна!
mama i tati pe4eliat gobre za men otivat okolo 400 500 leva na mesec hoda iako hna 4astni uroci 2 pati angliiski 1 pat matem i 1 balgarski za pat v centara mi davat i okolo 15 16 leva na den ako niamam 4astni okolo 2 3 leva tezi pari za bez drehi obivki i grugi gungurii mama e mania4ka na tema shoping ta mi kupuva ne6to kat imam dobra ocenka az nikoga ne pokazvam 4e imam pori i mnogo su4uvstvam na bednite a tate ne har4i mnogo za nego e zadaljenie da pla6ta gsm na 3 ma ni![]()
Za sedmica mi davat okolo 80 leva.Po 10 leva na den!Ako hodq nqkade mi davat dopalnitelno...Inache kato si kupq cigari 4 leva posle za marshutka kato hodq na uchilishte za kafe...i te si otivat :P
za daskalo mi davat po 20 lv na sedmica,a ina4e kato hodq vseki den po kafeta,ve4erite po klub4eta ili kino mi davat o6te pari,no se staraq da ne bada nahalna.znam,4e kato im iskam vinagi davat,no se staraq da ne raz4itam na tovaПървоначално написано от wild{}baby
зле сме...![]()
3 leva za daskalo ,no poneje ne gi izhar4vam si4kite i se nasubirat ..
5 кинта за ден независимо дали е делник или празник отделно си ми купуват на седмица по 1 стек Victory за дискотечки ала бала купончета пак 5кинта , отгоре на сичкото секи месец си сменям гардероба,а в касичката съм си събрала около 400 кинта и се чудя каде да ги дена![]()