- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как сте с финансиите в къщи?
ми ако майка ми ме свари преди да отида на училище ме пита дали имам стотинки за закуска () дори да и кажа, че не ми трябват, тя пак ми дава. когато има възможност и настроение пак ...
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Вие хора (някои) сте луууди! Как може да се оплаквате от 5 кинта на ден. Аз лично много рядко си купувам нещо, каквото и да било. Обикновено ми дават 2 лв. и когато ми свършват ми дават пак. Но когато имам, не ми дават, а и аз не искам...![]()
![]()
WeseLyYy & LydyYy prOgraMist4i!
ами оправяме се : )
иначе ми дават 2-3 лв. на ден, които отиват малко в училище и другата за след училище .. я мина през магазина, я през друго ...
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
мм горе-долу вкъщи сме си добре с финанситена училище ми дават различно ..
Не стигат до никъде!
На даскало не ям, затова не ми дават пари. Незнам за какво толкова ги харчите тея пари с по 5-10 лв на даскало![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
ами оправяме се горе долу...Дават ми по 15 лв на седмица, но пари за дрехи и обувки рядко ми дават за това пестя от мойте. Постояно си събирам пари за нещо, мн рядко им искам допълнително. Те ми купуват само по-скъпи неща, като ботуши и яке. Всички останали неща сама си купувам и съм доволна, като си спестявам по 5 лв най-малко на седмица, защото не харча мн пари, на кафе да отида 1,2 пъти в седмицата, а в училище не ям много.
Наще нямат кой знае кви професии, майка ми е учителка а тате работи в офис, плащаме наем и заем, сега поне наема няма да плащаме и сиг ще ни се поувеличат възможностите. Общо взето не се оплаквам, била съм доста по-зле
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
...... никога не стигат!![]()
![]()
![]()
![]()
Ами не мн добре... напоследък започнах да си пръскам парите само за цигари и др глупости,да взимам на заем а после трудно ги връщам и така...
Оправяме се.Сестра ми е лекарка и получава добра заплата
Ми по 7-8 лв на ден, но аз и пуша и за кафенце, и тук и там, а да спестя просто няма как не остават... Не си мислете, че нашите са фрашкани с пари,даже някой път не стигат..
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
колкото си изкарам,толкова.5-10...30![]()
Ми средно. Не е да е стигат, ама не ги ринем с лопата. Дават ми по три на ден, щото баща ми много държи да ям. Пък аз кога ги харча сичките , кога не... И тъй. И по-зле може дае, и по-добре.
Не се оплаквам пада ми се около 8-10 лева на ден ако ходя на дискотека 20-30.
t6k
Абе наще са супер те,ама аз ве мога да се похваля със същото![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Еми не сме добре,но не се оплаквам.Дават ми по 2 лева на седмица,понеже уча на края на града и ако е гадно времето се прибирам с градски автобус. Не ходя по кафета. Абе били сме и по-добре,но от много заеми и сметки...![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ми за даскало ми дават по 3лв.А ако ходя някъде навънка и ако ми тряяаат пари искам към 5/10 лева.
ми добре сме.Аз известно време мн пестя.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
3 кинта за даскало![]()
понякога добре
понякога не чак толкова, ноо
когато го закъсам си имам спестени пари..
или пък гледам да се ограничавам в покупките си
ии така![]()