.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Главичката ми е малка!

Мисля, че главичката на пениса ми е малка и изглежда по-тънка от ствола на члена! Дали е нормално на 16 години?! И дали ще са оправи?! Моля ви кажете ми, защото много се притеснявам!

Spoko e pi4.. nishto ti nqma.
    hell

Guest
    ei doktor sam i moga da ti kaja 4e nqma da se opravi tova si e ot gena

Цитирай Първоначално написано от MachineHead
    Spoko e pi4.. nishto ti nqma.
    И аз съм на това мнение. Все пак ако толкова много се притесняваш посети специалист.

aueii kat go nabutash do gusha na nqkoi shunda.....i shi vidish glaata ti shi stani po golqma ot gornataspr sa naduva brat:}
    "Expect Me NiGGa LikE u eXPeCT JeSus 2 c0Me baCk, Expect Me NiGGa, I'M c0MiNG" (2Pac)

NiGGa I HiT 'eM uP...!!!
    "FuCk Bad Boyz's cRew!!!"

Guest
    SPOKO MAN TOVA E NAPULNO NORMALNO

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Цитирай Първоначално написано от 4ips@
    aueii kat go nabutash do gusha na nqkoi shunda.....i shi vidish glaata ti shi stani po golqma ot gornataspr sa naduva brat:}

nice one

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Guest
    Galavichka po-malka ot stvola NE E normalno! No ne se pritesniavai. I da hodish i da ne hodish po lekari - nema opravia za tova. Gen, kakvo da se pravi. Za jalost - defekten.

Ами прочетох в списание "Playboy" че пениса расте до 16 годишна възраст, така че приеми този факт и не се тормози много за това

pi4aga
    Guest
    Извинявам се за оффтопика ама искам да ви питам:когато си го надървя(извинявам се за израза)и ако нямам не6то като гел,сапун или не6то мазно и като си го забеля и малко ме наболява.Това проблем ли си е или наистина така си боли ако няма6 увлажнител?

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Цитирай Първоначално написано от pi4aga
    Извинявам се за оффтопика ама искам да ви питам:когато си го надървя(извинявам се за израза)и ако нямам не6то като гел,сапун или не6то мазно и като си го забеля и малко ме наболява.Това проблем ли си е или наистина така си боли ако няма6 увлажнител?
    Копеле неми говори,че ако знаеш аз к'во съм правил докато престане да ме боли уя и да мога безпроблем да го "забелвам" .Веднъж даже бях оставил главичката безкръв и беше станала синя и как си изкарах ангелите.

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Цитирай Първоначално написано от pi4aga
    Ами я пробвай без сапун и не си бии толко чикий на ден и ще видиш че ще ти се оправи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си