.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Guest

Moderated: С какво се лекува Candida и Trihomonas vaginalis?

Моля ви, кажете ми с какво се лекува Candida, защото аз вече пробвах много лекарства и нямаше никакъв ефект, все още си имам бяло течение. Също искам да питам с какво се лекува Trihomonas vaginalis и кисти на яйчниците. За кистите едни лекари ми казват да взимам Diane 35 а други ми казват да взимам Примолут Нор 5. Вие как мислите? Също искам да питам знаете ли как може моя приятел да има Trihomonas vaginalis, а аз да нямам и никога да не съм имала, при условие, че често не ползваме презерватив?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Правена ли ти е антибиотикограма както на теб така и на твоя приятел. Тя ще покаже с какви антибиотици е подходящо лечението.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

:P

Кандидата е много упорита, но не трябва да се притесняваш. Майка ми казва, че всяка жена е имала Кандида поне веднъж в живота си.
    Ще ти кажа как ме лекуваха мен, но ми обещай, че ще консултираш с гинеколога си и няма да провеждаш самоволно лечение!!!
    Докато се научиш да си държиш езика зад зъбите - те опадали!

Re: :P

Цитирай Първоначално написано от Nimfea
    Кандидата е много упорита, но не трябва да се притесняваш. Майка ми казва, че всяка жена е имала Кандида поне веднъж в живота си.
    Ще ти кажа как ме лекуваха мен, но ми обещай, че ще консултираш с гинеколога си и няма да провеждаш самоволно лечение!!!
    Ей ,я кажи.
    Аз ходих на гинеколог и ми предписаха за Кандида "Низорал"-таблетки(или нещо таково беше),ама не помогна-все още имам бяло течение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си