- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Смяна на форумното поколение
бе аз съм нова ама да си кажа мнението
спрете опцията гост да пуска теми и мнениямен тва най ме дразни че има хора които постоянно си правят ебавки и само задръстват с тъпи теми
който иска да пише да се регистрира и да покаже кой е,а не да се крие като плъх![]()
Ami ... karate me da se 4uvstvam malka ...! Az sym uj 0t sk0r0 v t0q f0rum i 06te ne se 4uvstvam kat0 Mega Fen makar 4e sym takafa ... 06te ne mi e pisnal f0ruma i uvajavam mneniet0 na vsi4ki malki i g0lemi ...
Aз съм тук от февруари някъдеВсеки месец флууда се увеличава,е повтарящите се теми стават все повече и повече...Може би около 30 пъти видях темата за теста(избери си цвят-зелено или незнам си кво,пусни този тест в друг форум до 1 час и желанието ти ще се сбъдне
)....много малумни теми се пускат-нечие братче било изнасилено от кучето,на някой му растял втори мъжки атрибут,някой искал да спи с няколко жени едновременно и се чуди дали ще му издържи мъжкото достойнтсво...абе толкова глупави теми и толкова малко хубави...Това е кофти!
Но изключително рядко все пак успявам да набарам и някоя свястна тема...жалкото е,че вече прекарвам повечето време във форума,пишейки във раздела "Критики,мнения за форума"и то във темата "Теми за триене".
Да,все по-малки потребители се регистрират тук и аз се опитвам да давам по-сериозни мнения,но се нервя като видя,че някви пиклички съсипват сериозните теми с нечленоразделните си изказвания.Има си игрички за флууд,ама не,те трябва и малкото хубави теми да съсипят....Е,не всички са такива,де,има и по-малки деца,които се опитват наистина да помогнат,евала на тях![]()
Честно казано и аз започнах да се питам защо стоя още тук,но просто свикнах с форума,а и има няколко човека тук,за които ми пука и заради които съм още тук.
Иска ми се да престанем да съсипваме форума,а да се погрижим да стане по-хубав и с по-смислени темички.Но всички трябва да се стегнем
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
sherry права си.ето аз как виждам нещата.като дойдох в този форум и аз много флуудих и не ми пукаше,че точно този флууд съсипва теми и т.н.после свикнах със форума и сега вече се мъча да пиша смислени мнения.та мисълта ми беше че новите потребители не осъзнават,че този форум ни е скъп и за тва се получава гадната ситуация със флууда и безсмислените теми.точно тук мисля,че трябва да се намесят и модераторите и администраторите,защото е вярно че някои си вършат работата и то много добре,но другите...no comment...
иначе казано стегнете се
И да се спре опцията гостите да пишат, ще си правят регистрация с по едно мнение и пак ще задръстват форума...Първоначално написано от missing_
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
йееезззПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
Az pak sam samo na 13.. prichislete me kam piklichkite. Che vie ste s po 2-3 godini po-golemi. Vqrno, che v puberteta chovek se izgrajda kato lichnost i promenq vijdaniqta si i nachina si na mislene nqkolko pati... no az da vi kaja imam dosta dobro mnenie za sebe si. Moje da ste naprednali v nqko oblasti s materiala - no za dobro li e bilo? Izobshto ne se vzimaite tolkova na seriozno, prekaleno mnogo se tejkarite i se imate za golqma rabota.
Diskriminaciq !!!![]()
Еми така си е - не се вземайте прекалено на сериозно(тая фраза много я обичам).Първоначално написано от SimpleGirl
Аз съм на 14 и половина...но се пак в тоя форум влизат и 12 годишни и не знят много неща и за това питат(обаче те питат по един такъв изключително тъп начин,че то да си се отще да отговаряш).А и в тоя форум трябва да има и по-големи,че да дават по-компетентни съвети...ама те тез големите са все повече и повече рядко явление във форума
SimpleGirl повчвай ми 1,2 или 3 годинки в тая възраст имат огромно значение![]()
Поздрави AvLee
wind of changes be ! ;)
taq pesen ne q li znaete :)
kakto modata taka i interesite i nachinite na mislene se menqt!
britni spiars izmesti scorpions ot klasaciite zavinagi
no te si ostavat nezabravimi :)
tova stava i tuk :)
samo che malko po razlichno :) nqkoi hora veche sa stroshili dosta klaviaturi i nervi pisheiki v tozi forum :) postepenno svobodnoto vreme namalqva, idvat drugi angajimenti, .. ... trqbva da izlezesh ot foruma i da zaemesh mqstoto si v jivota.
+ tova .. ne e polezno chovek da typche na edno mqsto kato nosorog :) trqbva da se smenq audiotoriqta ot vreme na vreme :)
Пий Бира За Да Станеш Човек
Оф бе хора, не разбрахте ли, 4е това е нормално! Както каза Утопиа, налага се да се излезе по някое време от форума да се влезе в живота. Пък и един 4овек на 19-20, който у4и и работи , има по- малко време от 4овек на 13-14 дето само ходи на даскало и след тва се 4уди кво да прави. Колкото до това , 4е били на 13 новите- хахахахаааа, аз съм тука от пове4е от 2 години (2 и половина) и тогава някои от оплакващите се също бяха на 13... Ае моля ви, това, 4е си на 15- 16 , не те прави по- умен от 4овек на 13. И въобще мозъка на човек не се измерва с години. В този форум съм срещала и 13- годишни интелигентни и пекани хора, както и 18-19 годишни идиоти...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Права си...всеки има право на опит да помогне по свои начин..към това се стремим повечето. А това за възрастта...почти никакво значение не оказва. Но наистина има некомпетенция която се има за вся и всьо. Но това няма значение...който има нужда ще му бъде помогнато...който може пък ще помага...тва е![]()
idiotizma na 13godishnite .. se dylji na sapunenite seriali:) prekaleno mnogo seriali gledat, i prekaleno mnogo vreme prekarwat pusheiki i bulvaiki dim prez ustata si sys skorosta na naftova pechka koqto gori 27litra za chas! :)
mislq che se obosnovah dostatychno qsno :)
Пий Бира За Да Станеш Човек
Utopia , zashto ni slagate vsichki pod obsht znamenatel? Sapunen serial ne sym gledala ot osem godishna i ne pusha (samo vednyj sym opitvala, no tova e drug vapros). Po tazi tema moje da se govori tolkova ... i razlikata v pokoleniqta ... mejdu moeto i tvoeto (vsyshtnost to e edno, nadali razlikata ni e koi znae kolko)e 4e vsichko zapochva da se pravi ot vse po i po ranna vyzrast, no ako primerno ne propushish na 13, to shte go napravish na 15 !!! Tochno 15-16 godishnite sa nai-golqmata sgan u nas(a i ne samo v Bylgariq, no az samo za tuka imam nabliudeniq). Az ne sym trygnala da se prichislqvam kam "stadoto" nqmam i namerenie. Da ne govorim, che nachina mi na mislene e nadminal tozi na dosta ot potrebitelite i sym sklonna da kaja, che ne sym povyrhnostna za razlika ot masata narod. Govorq si po princip, a ne samo za tozi forum.
I "obosnovanieto" ti beshe qsno, drug e vyprosa dali moje da se nareche taka.
Edit: Syjalqvam, che sym dyrjala takyv ezik. Vidqh v profila, che si na 21, a i si momche (kakvo momche - myj !!!).Do nqkyde si prav, no i vyzgledite ti sa prekaleno obshti.
Аз съм на 16 и се чувствам засегнат:P
SimpleGirl,govorish vreli-nekipeli...Iskam samo da kaja,che v moito daskalo veche i daskalite zapochvat da ni govorqt,che ot 15 godini nadolu vsichki sa tolkova typi,che prosto ne znaqt kakvo da pravqt...Az prosto se otkazvam da mislq po toq vypros,samo se zatormozqvam,che nqki idiotcheta pylnqt glavata na brat mi s gluposti i toi sega se uchi da slusha typata chalgariq vmesto neshto ako shtesh i guns'n'roses...Prosto vse poevche zatypqvame,ne vijdam Bylgariq dokyde shte q dokara s tolkova inache inteligentni hora.Ne che az pryshtq ot akyl,ama prosto gazariqta vas ,mladite,shte vi sysipe,a nas dyrtite ne ni mislete...
Inache tova,koeto LiNkIn4eTo zabelqzva vinagi si e bilo taka i vinagi shte si byde,kolko hora se smeniha v toq forum ot syzdavaneto mu...golqm broi,no sym syglasna s BABY_SEXY_GIRL,che povecheto porasvat i prosto veche im e skuchno da chetat edni i syshti temi i gluposti.Absoliutno v reda na neshtata e,nezavismo,dali na vas vi haresva ili ne.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
Samo ne razbarh zashto s vsichki obvinitelni slova se obryshtash i kym men?Az moga da ti kaja, che izobshto ne spadam kym "gyzarite" ili pyk vseobshto prietite "lolitki". I koe mu e vrqlo-ne kipqloto ?!? Vinagi shte ima prostaci, koito lesno se vliqqt, koito prosto shte se ostavqt techenieto da gi nosi.. koito shte hodqt sys stadoto !!! E, az ne sym i nqma da byda kato tqh !!! Q se ogledai !!! Decata na vyzrast mejdu 13-17 godini sa tolkova neosyznati VSICHKITE sys syvsem malki izkliucheniq. Ti mene ne me kryshtavai.. malka sym, no i az ne sym tolkova zabludena. Predstavi si i az moje da sym vidqla neshto.. Tochno za tova stava vypros !!! Vseki se ima za golqma rabota i se tejkari ... Vseki da si znae mqstoto. Stoinosten chovek sym, zapazila sym mnogo cennosti u sebe si.Poneje "golemite" si nqmate kusuri ste se zahvanali s "po-malkite" ...
Bez komentar. Nima masovo mejdu 14-16 edinstveniq merak ne e da se iz****ash ?!? Samo tova se tyrsi, momichetata vse edno sa izvadeni ot nqkoi pblichen dom, momchetata s govejdiq si pogled se imat za "vijte me koi sym az".
I ako ne zabelqza sega, Desert Rose, az ne ti govorq na "vie", ne moga taka da te prichislq kym tazi chast, zashtoto ne te poznavam, koi znae.. moje i da si svqstna. I tyi kato i ti ne znaesh nishto za men - ne mi davai opredeleniq.
Svestnite hora postepenno namalqvat, no vinagi shte gi ima.
P.P.Tova naistina e neshto akto dikriminaciq, ne moje da se prieme, che vypreki, che sym s nqkolko si godinki po-malka moga da arzsyjdavam.
Абсолютно си права, наистина не може да се приеме, че разсъждаваш...Първоначално написано от SimpleGirl
![]()
Първоначално написано от Неактивния
![]()
![]()
![]()
Stavat greshki, no temata e naistina seriozna. Taka che e mojelo i da se otnesesh podobavashto, a ne kato udavnik za slamka da me "zahapesh" za malkiq fal.![]()
Малък ама фал...Първоначално написано от SimpleGirl
SimpleGirl,vie na 14 god,aide,za da ne te obidq shte kaja POVECHETO,si mislqt ,che mn znaqt,che sa naqsno s mn neshta,che nikoga nqma da postypqt kato zliq losh vylk,che sa chisti i neopetneni ..Mnogo neshta,za koito prosto razbirash dosta po-kysno... i az se mislih za golqma razbirachka,che sym vidqla mnogo..Tova,che mojesh da razsyjdavash,ne te pravi koi znae kolko po-razlichna ,normalen chovek bi trqbvalo da moje pone malko da razsyjdava..
Nqma da sporq s teb,zashtoto priznavam,che moje i da ne si nqkoq glupachka,no za men hora na tvoqta vyzrast ima oshte mn hlqb da qdat,za da osyznaqt nqkoi neshta.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
АхахахахахахахахАХахАххАХ хаПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
![]()
![]()
Скъсах се да се смея!!
Естествено!То кога не е било така?Винаги има нови и нови, които се стават мегафенове за три дена и си мислят, че са стари форумци и започват да се правят на кой/я съм аз , а след месец-два вече са спрели да пишат във форума.Има ги такива!И то много!Линкинче, добър въпрос!
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Desert Rose, ти на колко си? Според мен е много грешно да се слагат хората под общ знаменател, както вече казах, много малко неща зависят от възрастта, чове може на 13 да е врял и кипял повече отколкото някой на 25 години, имам примери за това. Това, че съм на 19 например по никакъв начин не ми дава право да кажа на някой на 13 , че е по- тъп или неопитен от мен. Всеки е уникален. :P
И с това не съм съгласна, както вече казах, възраст и опит са различни неща, особено ако става въпрос за 2-3-5- години. И вместо да спорим кой е по- тъп и неопитен, защо не вземем да си помагаме?no za men hora na tvoqta vyzrast ima oshte mn hlqb da qdat,za da osyznaqt nqkoi neshta.![]()
Що да помагаме като можем да се обиждаме ... мен ма кефи такa.Първоначално написано от rosskata
Death gotta be easy, 'cause life is hard
И за теб нещо- това, че някои не пише вечно във форума, не значи, че е тъп или че не заслужава да е тук.И въобще много от тези, които се наричат "стари " форумци, защото са тук от доста време (и са доста полезни) станаха мегафенове за доста кратко време(пишейки не само глупости). Пък и не мисля, че някой има смисъл да се прави на "Кой съм аз" само защото има много мнения или е тук отдавна. Важното е какво е направил и доколко е полезен тук ,както и колко му е багажа горе.Първоначално написано от morsmordre
Ми защо да си помагаме, верно бе, тва не е форум за помощ, а за обиди, лошо нема, направо да си организираме боксов мач и да се поизтрепем... Както обичам да казвам "Що се карате бе, бийте се! Не разваляйте хубавия бой с кавга"Първоначално написано от Неактивния