- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Смяна на форумното поколение
Аз и набой съм навит... "Защо не..."Първоначално написано от rosskata
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Изглежда, не си разбрала какво исках да кажа..странно, напоследък ми се случва доста често..Първоначално написано от rosskata
Не казвам, че има хора, които нямат право да бъдат в този форум.Напротив, всеки може да бъде тук - няма правила за това кой може да бъде и кой не.Казвам само, че се дразня на новите потребители, които стават мегафенове за броени дни, една седмица се правят на интересни и после напускат форума.Какъв е смисълът да флуудят и да развалят форума!??
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Естествено, че има смяна на форумното поколение...
The life is made of dreams !
Извинявам се за недоразумениетоПървоначално написано от morsmordre
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
който се чуства засегнат от прочитането на поста ми ..
явно намира и част от себе си в редовете
исната боли, .. но не е болка за умиране :)
и .. говорим за поколенията, а не частни случаи. 15годишен/а който не пуши .. според мен тове е горе долу 1 на 20 :? ако не и още по малък коефицент!
Пий Бира За Да Станеш Човек
аз съм от малкия коефицентПървоначално написано от Utopia
![]()
I az sym 0t t0q k0eficent 6t0t0 sym t04n0 na 15 i ne pu6a 6t0t0 sa se slu4ili d0staty4n0 ne6ta k0it0 da me 0tvratqt 0t cigaritE!Първоначално написано от Utopia
A kakво ще кажеш за 20 годишен, който не пуши? Още по- малък контингент. Доста хора започват да пушат на 17-18-19 години. Значи ли тва че 20- годишните са по- кухи?Първоначално написано от Utopia
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Не го знаехмеПървоначално написано от rosskata
![]()
Аз също съм от малкия коефициент - 15 и не пуша![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Kuhi ? znaete li koi vsyshtnost sa kuhite ? vsqko hlape koeto pod 17 god. zapo4ne da pushi da pie i da se bie ... i pyk nai-veche tezi koito pod 15 god. zapo4vat da pravqt sex ... poznavam edna koqto e na 13 .. a moje bi e pravila pove4e pyti sex ot kolkoto da e hodila na u4ilishte![]()
zashto go pravqt ? ot gazariq - da se pravqt na golemi - mislqt si 4e kato se dyrjat taka ... nqkoi shte gi vyzprieme kato "porasnali" no si ostavat samo edni naivni deca...
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Аз мисля като Роската- важното е колко е преживял човек и как разсъждава, а не на колко години е.Аз съм на 14, но съм преживяла адски много неща, което ме накара да порастн бързо.Такива Обобщения за дадена възраст не винаги са правилни.![]()
And i give it all away
just to have somewhere to go to
give it all away
to have someone to come home to...
This is my december
Е аз съм на 14 и не мисля, че това ме прави по-малка на акъл от някой 16-17 годишен..Но не това е темата на разглеждане тук..Регнах се преди около година и в началото само флудех, после осъзнах грешката си и спрях.Опитвах се да давам съвети, но не винаги уаспявах..В времето във форума се появиха спорове, скандали и се раздадоха банове...Аз също получих един и това ме отчужди от форума, не знаех какво става тук и установих, че с времето все по-слабо ме интересува.Един слънчев ден открих, че форума е обновен и вече имам достъп,Но имаше толкова много потребители, които се уважаваха и ненавиждаха помежду си /извинете правописа/, а аз..Аз бях забравена..Тогава осъзнах, че съм била поредната юзерка и с нищо не съм по-специлна и не съм спомогнала за форума.Да, но и форума страшно изтъпя..Сега влизам тук, само когато няма никой в чата и по форумите..И откривам, че с всеки ден форума затъпява...И това не се дължи само на 13 годишните пикли..Ами просто форума страда от липсата, на първите, истинските и както няой по-горе спомена НЕЗАБРАВИМИ потребители.
Моите уважения
Важното е, че FBI е тукСкоро, когато не остане дори един потребител ще си тръгнем
![]()
Още един успех за FBI!Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
Iskate li War FBI vs OCB ?Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
za sq sym ssamo az ama shi sa syberem!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Хахахха, война ! Г-н Дейвис Вие на колко сте ? На 5 ?Първоначално написано от tedo_davis
ти нали беше на 11Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
![]()
![]()
![]()
и Интер
Е,па така е
Ма тва не пречи да говоря![]()
Щото казвам за 13 годишните...не 11![]()
Абе, аз разбрах на колко сиПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
пък ти ако искаш пиши че си и на 5 ако щеш![]()
![]()
![]()
![]()
и Интер
Gospodin Myldar vas tova ne vi zasqga ... ako mislite che mi plashi vodnoto pistoletche v podpisa vi - ami bravo.Vqrvam che shte se motivirat baq hora i shte vi vdignem vyv vyzduha!Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
nali znaete - ako ne ste s nas - ste sreshtu nas!
Admin-Coki:
С нетърпение го очакваме !
Podoziram che zad t'fa FBI sedqt nqkolko dolni malki protifni hlapenca prismivashti se na horata tuk - ne che mi puka za tova - puka mi che saita si zamira bavno bavno zaradi takiva ot vas ... pone 10-20 ot nai-qkite potrebiteli tuk (veche bivshi) sam gledal kak si zaminavat zaradi takiva hlapeta kato vas!Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
![]()
Admin-Coki: