.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Цитирай Първоначално написано от Неактивния
    И с това не съм съгласна, както вече казах, възраст и опит са различни неща, особено ако става въпрос за 2-3-5- години. И вместо да спорим кой е по- тъп и неопитен, защо не вземем да си помагаме? [/b]
    Що да помагаме като можем да се обиждаме ... мен ма кефи такa.
    Ми защо да си помагаме, верно бе, тва не е форум за помощ, а за обиди, лошо нема, направо да си организираме боксов мач и да се поизтрепем... Както обичам да казвам "Що се карате бе, бийте се! Не разваляйте хубавия бой с кавга"
    Аз и набой съм навит... "Защо не..."
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    Цитирай Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
    Ние от FBI знаем всичко за напускането на някои юзъри, но информацията застрашава форумната сигурност и е строго секретна !!!
    хах, така ли? и какво точно знаете за моето 1-2-месечно отсъствие?

Click!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre

Винаги има нови и нови, които се стават мегафенове за три дена и си мислят, че са стари форумци и започват да се правят на кой/я съм аз , а след месец-два вече са спрели да пишат във форума.Има ги такива!И то много![/b][/i][/color]
    И за теб нещо- това, че някои не пише вечно във форума, не значи, че е тъп или че не заслужава да е тук.И въобще много от тези, които се наричат "стари " форумци, защото са тук от доста време (и са доста полезни) станаха мегафенове за доста кратко време(пишейки не само глупости). Пък и не мисля, че някой има смисъл да се прави на "Кой съм аз" само защото има много мнения или е тук отдавна. Важното е какво е направил и доколко е полезен тук ,както и колко му е багажа горе.
    Изглежда, не си разбрала какво исках да кажа..странно, напоследък ми се случва доста често..
    Не казвам, че има хора, които нямат право да бъдат в този форум.Напротив, всеки може да бъде тук - няма правила за това кой може да бъде и кой не.Казвам само, че се дразня на новите потребители, които стават мегафенове за броени дни, една седмица се правят на интересни и после напускат форума.Какъв е смисълът да флуудят и да развалят форума!??
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Град
    В мечтите си...
    Естествено, че има смяна на форумното поколение...
    The life is made of dreams !

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre

Изглежда, не си разбрала какво исках да кажа..странно, напоследък ми се случва доста често..
    Не казвам, че има хора, които нямат право да бъдат в този форум.Напротив, всеки може да бъде тук - няма правила за това кой може да бъде и кой не.Казвам само, че се дразня на новите потребители, които стават мегафенове за броени дни, една седмица се правят на интересни и после напускат форума.Какъв е смисълът да флуудят и да развалят форума!??
    Извинявам се за недоразумението
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    който се чуства засегнат от прочитането на поста ми ..
    явно намира и част от себе си в редовете
    исната боли, .. но не е болка за умиране :)

и .. говорим за поколенията, а не частни случаи. 15годишен/а който не пуши .. според мен тове е горе долу 1 на 20 :? ако не и още по малък коефицент!
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Абе това за изместването...............нз ама
    определено форума МНОГО се ИЗМЕНИ

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от Utopia
    исната боли, .. но не е болка за умиране

и .. говорим за поколенията, а не частни случаи. 15годишен/а който не пуши .. според мен тове е горе долу 1 на 20 ако не и още по малък коефицент!
    аз съм от малкия коефицент

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    исната боли, .. но не е болка за умиране

и .. говорим за поколенията, а не частни случаи. 15годишен/а който не пуши .. според мен тове е горе долу 1 на 20 ако не и още по малък коефицент!
    I az sym 0t t0q k0eficent 6t0t0 sym t04n0 na 15 i ne pu6a 6t0t0 sa se slu4ili d0staty4n0 ne6ta k0it0 da me 0tvratqt 0t cigaritE!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    A kakво ще кажеш за 20 годишен, който не пуши? Още по- малък контингент. Доста хора започват да пушат на 17-18-19 години. Значи ли тва че 20- годишните са по- кухи?
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    A kakво ще кажеш за 20 годишен, който не пуши? Още по- малък контингент. Доста хора започват да пушат на 17-18-19 години. Значи ли тва че 20- годишните са по- кухи?
    Не го знаехме
    Аз също съм от малкия коефициент - 15 и не пуша
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Kuhi ? znaete li koi vsyshtnost sa kuhite ? vsqko hlape koeto pod 17 god. zapo4ne da pushi da pie i da se bie ... i pyk nai-veche tezi koito pod 15 god. zapo4vat da pravqt sex ... poznavam edna koqto e na 13 .. a moje bi e pravila pove4e pyti sex ot kolkoto da e hodila na u4ilishte
    zashto go pravqt ? ot gazariq - da se pravqt na golemi - mislqt si 4e kato se dyrjat taka ... nqkoi shte gi vyzprieme kato "porasnali" no si ostavat samo edni naivni deca...
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Град
    my hell
    Аз мисля като Роската- важното е колко е преживял човек и как разсъждава, а не на колко години е.Аз съм на 14, но съм преживяла адски много неща, което ме накара да порастн бързо.Такива Обобщения за дадена възраст не винаги са правилни.
    And i give it all away
    just to have somewhere to go to
    give it all away
    to have someone to come home to...
    This is my december

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Е аз съм на 14 и не мисля, че това ме прави по-малка на акъл от някой 16-17 годишен..Но не това е темата на разглеждане тук..Регнах се преди около година и в началото само флудех, после осъзнах грешката си и спрях.Опитвах се да давам съвети, но не винаги уаспявах..В времето във форума се появиха спорове, скандали и се раздадоха банове...Аз също получих един и това ме отчужди от форума, не знаех какво става тук и установих, че с времето все по-слабо ме интересува.Един слънчев ден открих, че форума е обновен и вече имам достъп,Но имаше толкова много потребители, които се уважаваха и ненавиждаха помежду си /извинете правописа/, а аз..Аз бях забравена..Тогава осъзнах, че съм била поредната юзерка и с нищо не съм по-специлна и не съм спомогнала за форума.Да, но и форума страшно изтъпя..Сега влизам тук, само когато няма никой в чата и по форумите..И откривам, че с всеки ден форума затъпява...И това не се дължи само на 13 годишните пикли..Ами просто форума страда от липсата, на първите, истинските и както няой по-горе спомена НЕЗАБРАВИМИ потребители.
    Моите уважения

Град
    София
    Аз преди доста време съвсем случайно попаднах на този форум. Попрочетох няколко много сериозни теми (доколкото помня бяха на adult) и ми хареса. Но напоследък форума е пълен с потребители, които първо действат, а след това мислят и това ме дразни. Затова все по-рядко го разглеждам.

Guest
    Важното е, че FBI е тук Скоро, когато не остане дори един потребител ще си тръгнем

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
    Важното е, че FBI е тук Скоро, когато не остане дори един потребител ще си тръгнем
    Още един успех за FBI!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Още един успех за FBI!
    Iskate li War FBI vs OCB ?
    za sq sym ssamo az ama shi sa syberem!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Още един успех за FBI!
    Хахахха, война ! Г-н Дейвис Вие на колко сте ? На 5 ?

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    ..и 'новото' население е предимно от 13 годишни пиклички като miss_mary_jane
    ти нали беше на 11
    и Интер

Е,па така е
    Ма тва не пречи да говоря
    Щото казвам за 13 годишните...не 11

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Е,па така е
    Ма тва не пречи да говоря
    Щото казвам за 13 годишните...не 11
    Абе, аз разбрах на колко си
    пък ти ако искаш пиши че си и на 5 ако щеш
    и Интер

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Още един успех за FBI!
    Хахахха, война ! Г-н Дейвис Вие на колко сте ? На 5 ?
    Gospodin Myldar vas tova ne vi zasqga ... ako mislite che mi plashi vodnoto pistoletche v podpisa vi - ami bravo.Vqrvam che shte se motivirat baq hora i shte vi vdignem vyv vyzduha!
    nali znaete - ako ne ste s nas - ste sreshtu nas!
    Admin-Coki:

Guest
    С нетърпение го очакваме !

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    С нетърпение го очакваме !
    Podoziram che zad t'fa FBI sedqt nqkolko dolni malki protifni hlapenca prismivashti se na horata tuk - ne che mi puka za tova - puka mi che saita si zamira bavno bavno zaradi takiva ot vas ... pone 10-20 ot nai-qkite potrebiteli tuk (veche bivshi) sam gledal kak si zaminavat zaradi takiva hlapeta kato vas!
    Admin-Coki:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си