- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Смяна на форумното поколение
Ще повторите ли, че нещо май имам проблеми с възприемането ?Първоначално написано от tedo_davis
Тедо Дейвис в качеството си на човек а не на агент ще ви кажа - духай мухъл, не можеш да ни спреш, скоро зона B51 ще гръмне и ще отнесе шибаното градче и форума заедно с всички вас.
Разбира се агентите на FBI ще бъдат уведомени предварително да напуснат градчето.
Фостър КРАЙ!
haha daje nqmash smelosta da se pokajesh i da kajesh koi si nali ? za t'fa se kriete zad teq skapani nick-ove ... smeshnici - kfo ma zanimafate we !Първоначално написано от Анонимко
![]()
Е г-н Дейвис всъщност Вие НИ занимавате !
Аз не съм на 13,ама все още сЪм тука!И дори ще ви кажа какво ме одържа.....интересно ми е до къде ще доведе простотията на младичкото поколение....Но не си мислете,че ми е приятно да гледам как 12-13 годишните НЕ СЕ СТАРАЯТ да мислят и дават едни такива тъпи мнения....хаххахаххахха За жалост виждам как настоящето поколе загива....!![]()
Ами съвсем нормално е едни да спрат да посещават форума и да бъдат изместени от нови, но което не означава, че те непременно трябва да са "13годишни пиклички". Има много хора на по 16-17 години, които не знаят за форума, тъй че не може да се твърди, че по-младите изместват по-големите.
Аз също не съм от новите потребители, макар че съм само на 14г. и още посещавам форума, като изключим факта, че рядко пиша. Просто е твърде пренаселено и хората (гостите най-вече) много не си дават сметка за темите и тяхното "смислено" съдържание, които пускат.
"Hominem te esse memento"
нека сега и още един от по-новите потребители да си каже мнението. а то е следното: че наистина напоследък се навъдиха много тъпи хорица. дори от моят дебют тук насам са дошли и са си заминали хора. но тъпи индивиди има и от старите кучета. да не назовавам. та затова си зачудих: добре, сменят се поколенията, ама тва за добро ли е или за лошо? аз като си помисля за времената преди 10-тина години, какво правиха тогава младите хора? (от следващото изречение ме е срам много, защото тряа да цитирам Големия брат 1) та от това шоу здравко каза, не помня повода, че цялото поколение на 20-25 годишните разрушава.разрушава това, постигнато преди. доколкото имам контакти с хора от това поколение наистина е имали нещо такова. правили с го, за да се борят за свободи. или неще подобно, не помня точно.а какво е правило поколението преди тях? навярно не знаете, но в зората на демокрацията именно младите - студентите най-вече, са сваляли правителствата. най-вече те, не само. и като се проследи развитието на поколенията по-надолу виждаме, че и вандализмът се скрива, но и инициативата. сега т.нар. "старо поколение" навлиза в живота. в истинския живот. и не се знае какво ще постигнат като младежи. не вярвам да свалят правителства и така нататък. сега трябва да се прави друго - да се създава. вие това го знаете. и аз ви призовавам, като сте толкова компетентни и подготвени за живота създавайте. а когато ние, 15-16 годишните излезем от форума в света ще е наш ред. и чак тогава ще се види ко поколение си заслужава. но моля ви, не се хабете за тийн форум. животът е нещо прекалено сложно за да се обръща внимание на това. а когато сегашните 12-13 годишни дечица пораснат и ако още са тук работите ще са различни.оставете нещата да се случат, а по-добре участвайте в тях. но моето мнение е, че с подобни теми това няма да стане. келешите трябва да се игнорират. поне ако пишат глупости, тогава ще им дойде акъла в главите.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
izvinqqi ama ti za mnogo golqma li se imash ? moga da ti kaja 4e dori 12-13 godishnite mislqt poveche ot teb ...Първоначално написано от She-Devil
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Личните проблеми в личната кореспонденция. Не тук!Първоначално написано от tedo_davis
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
А ти май си голямо дупе а?Агента ви предупреди бомбата ще избухне скороПървоначално написано от tedo_davis
![]()
Песен за старата барака
(песен за смяната на поколенията)
Разбичкана слива съм ази
вълни ме обливат с талази
надъвкана чанта съм вече
в оргазми живота протече!
На стара барак приличам,
но още хайвера обичам -
ленива акула без перка
със млада и лакома щерка!
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Аз съм Юри ! Подчинете ми се !
I`m Yuri ! Obey me !
William Orbit-Barbers adagio for strings
деба, казах че няя да поствам а само ше гледам, ама не се сдържах като видях тфаПървоначално написано от tedo_davis
![]()
ае прав е тедо!
маша, сори ама от сички тука най простата си ти![]()
ne se seshtam koq si ti eimi - ama znaesh kakfo da govorishПървоначално написано от еймито хахаха
![]()
Yuri - ti kfo stapi na lunata i sq doide v teenproblem da post-fash a ? (goforim za yurii gararin)
Eric Draven -> dupe ? bombata ? ako znesh za kakvo govorish ... abre jiv i zdrav da si ti - kompleksirano syshtestvo takova :P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Аз пък се чудя защо сте толкова конфликтни личности и ако не си направите дежурния скандал през седмицата, просто няма да сте вие![]()
![]()
Когато се научите да цените мнението на околните и да се вглеждате в себе си, а не да търсите кусури другаде, тогава ще има просперитет и ще израстнете малко повече за годините си.
Da be tva si e lichno moe mnenie...ne e nujno da me napadate...vse edno ako si pusna mnenieto shte polucha noj v gyrba.....ama che ste edni!!!Za da jiveesh,trqbva li da mylchish?NEEEEEEEEE!
Еми, мила, извинявам се, но ти направи ебаси ламерското мнение. Хем си ламе (както и аз де), хем се мислиш за ебаси мацката и се едно си тук откакто се помниш. А ти си от няколко месеца и вече голямата разбирачка. Аз поне говоря, но съм тук от 2004 поне. Много неподготвена се показа. Айде моля ти се - за да говориш за нещо трябва да го разбираш и познаваш. Замисли се наддумите ми!Първоначално написано от She-Devil
ne smqtam taka shtot en moje edin 13 godishen puber da ima poveche opit i akul ot nqkoi ot "po-starichkite" deto s ekazva shto si e lider si e lider!![]()