.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Muam
    Guest

Moderated:За какво е това забелване на пениса и как се прави

Awe hora iskam da popitam awe za kfo e tva zabelvane na penisa i kak se pravi ili po to4no kakvo se zabelva(da znam tup sum sry mnogo)PLs otgovorete?????

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    az kato momi4e ne moga da ti pomogna no za6to ne popita6 nqkoi priqtel ili ne otide6 na lekar.badi siguren 4e lekarq 6te ti go obqsni i nqma da te izgleda stranno ili da ti se prismee.

Guest
    zabelva se kojichkata koiato pokriva glavichkata na penisa. Obiknovenno pri zaboliavane (fimoza) purvite niaklolko puti se pravi ot lekar, sled koeto vseki moje sam da zapochne s "trenirovkite"

Guest
    aha mersi ma za kfo se zabelva i moje li bez lekar da se zabeli?

Супер фен
    Град
    Sofia
    Ако имаш проблем със забелването и кожата е залепнала и не се поддава тогава трябва първото "разлепване" да бъде направено от лекар за да нямаш травми в последствие. Забелването се прави най-малкото заради личната ти хигиена и по-специално за да можеш да си измиваш добре хуя както вътре така и отвън.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    hmm zaduljitelno li e ???

Супер фен
    Град
    Sofia
    Ако си прочел внимателно какво съм написал ще разбереш, в кои случаи е силно препоръчително за да не се страда после.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    oooo boje az si misleh za koji4kata na glavi4kata da se zabelva pfff hahahhahahhahah mersi mnogo vse pak

Супер фен
    Град
    Sofia
    е аз през цялото време за нея говоря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си