Най-трудна е на Левски, а най-лесна е на Литекс. Друг въпрос е, че Литекс е достатъчно посредствен отбор, за да може и най-лесната група да му е трудна (жалко за тях, имат уникален треньор). На ЦСКА групата също не е много лесна (но определено по-лесна от на Левски). Според мен Викинг можеше да ги изненада, ако гостуваха, но мача е в София, така че единицата е твърда. С Хамбургер също ще стане интересен мач, дано победят. Макар и левскар тази година страшно силно и истински се радвах на успехите на всички български отбори. Колкото до Левски - класирането ни минава през задължителни 3 точки срещу Динамо (победил с 5:1 Евертън), а също през поне точка от мачовете с Олимпик (на който мач се надявам да успея да присъствам, а не всичко да се провали в последния момент, като на мача с Оксер) и Хееренвеен. На този етап смятам, че срещу ЦСКА Москва шансовете са ни илюзорни. Чудя се дали да не гледам Литекс-АЗ Алкмаар на стадиона в Ловеч, защото Ловеч е на 1 час път от Свищов. Това, което ме спира е, че ще дават по същото време Левски-Динамо Букурещ (мач, за който не си струва да давам пари за път до София, иначе ако бях от София щях с удоволствие да гледам). Вероятно ще предпочета да гледам миналогодишния полуфиналист от турнира (ако намеря някой приятел с кола да го гледаме двамата де :P ). Призовавам всички българи и най-вече софиянци - напълнете стадионите, за да си осигурим една незабравима атмосфера и да бъдем 12 играч на терена. Нека направим трибуните ад за съперника! Успех на всички български отбори в групите на УЕФА!!!