- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
Първоначално написано от Анонимко
И твоето мнение също не струва.Вземи се регни поне,много ти е лесно да пишеш като гост нали?
Първоначално написано от sheherezada
гост мост ама ти каза истината![]()
[img][/img]
Admin-Coki:
Снимката в подписа е прекалено голяма!
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
Лена,ебаси кофата си![]()
![]()
![]()
![]()
кофа ама секси кофа![]()
![]()
![]()
[img][/img]
Admin-Coki:
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
Нали помниш.....
"ако бях момче щях...."![]()
ааа тва е наша тайна![]()
![]()
мерси ^^Първоначално написано от TheNightRider
[img][/img]
Admin-Coki:
Абе на нея не знам к'во ще и направя ,но за теб знам {}Първоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
ахахах незнаеш ахахахаха да ти напомня ли последния път като ходихме на кино?Първоначално написано от Фъки
ти-"ти си егати кучката,ако бях момче щях да те....(появява се брат ти и двамата се поглеждате странно) ъъъ...здрасти"![]()
на мен ми иде да се пукна от смях![]()
![]()
е кажи не си ли кофа?!
[img][/img]
Admin-Coki:
аххахааааххаха![]()
![]()
![]()
лена кучко такава![]()
Просто бяхме започнали важен разговор а той ни прекъсна
Ае стига![]()
секси кофа ама и скромна кофаПървоначално написано от Lena
ахаха...ми така е по-якоПървоначално написано от LiNkiN4eTo
всеки тряя да си има самочувствието ^^
дам важен разговор как ще зарежа един и си набелязвам нова мишена...ахахахах ти сама каза че си щяла да кажеш "ако бях момче щях да те изнасиля" хахахахПървоначално написано от Фъки
кофа
[img][/img]
Admin-Coki:
Ъх,ти самата каза,че не съм си довършила думитеНе можеш да си сигурна какво съм имала впредвид
![]()
Ма аре да не се разправяме тук,а?![]()
оУкЕй само една подробност на връщане от арена ти сама каза какво си щяла да кажешПървоначално написано от Фъки
![]()
![]()
![]()
![]()
ае стига толкоз сме спорили
![]()
[img][/img]
Admin-Coki:
Ай стига сте флудили,има си irc за тая работа!!!!
има и теен проблем....Първоначално написано от LiNkiN4eTo
[img][/img]
Admin-Coki:
ot ma3x e naj-qko za6toto dori i da te bannat moj6 da se premesti6 na drug kompПървоначално написано от TheNightRider
[img][/img]
Admin-Coki:
ne...trqbva da bannat vsi4ki ma3x klubove kakto i celiq mlafostПървоначално написано от TheNightRider
![]()
[img][/img]
Admin-Coki:
az sum kum intech...no si mul4aПървоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
[img][/img]
Admin-Coki:
znam vidqh...ama nedei da kazva6 4e sum kum intech![]()
[img][/img]
Admin-Coki:
деба, за пръв път да съм съгласна с тебе....Първоначално написано от mary_jane_666
лена, откъде го копаш тфа самочувствие не ми е ясно...![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Съгласен съмПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
Хубаво е да имаш самочувствие,но не толкова голямо![]()