- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
1-доколкото виждам ти си избиваш комплексите не аз .аз съм напълно спокоина а по думите ти се вижда невероятна омразя ,вижда се че си ядосанаПървоначално написано от Анонимко
2-немисля че има нещо лошо да коментирам постове ,защото по този начин аз изразявам личното си мнение.незнам с какво съм се изложила и ако е възможно да ми изясниш
3-думите които използваш не показват висок коефициент на интелигентност
[img][/img]
Admin-Coki:
Снимката в подписа е прекалено голяма!
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
ahAHAHAHПървоначално написано от Lena
lena, ti mai verno osven, 4e si grozna si i TUPA
pro4eti vnimatelno posta mi, koito si citirala i togava se obqsnqvai
da poqsnq, 4e shte razberesh, 4e sum govoril za sheherezada(tui kato ima golqma veroqtnost da ne razberesh posta mi s tvoq "visok" IQ)
P.S ne sum momi4e
ei ma i men floodera,ujasniq,gadniq,dolniq,protivniq tedo_davis :P
<----------
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
А благодарим за уценяването.Ама не благодаря ако искам ще си сложа и самПървоначално написано от Jamalska
![]()
Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
Който не ме харесва и понася да се изнася.
Муахахахахахахахахахахаха още по добре че си момче-мъжете сте по-тъпи и от слонски задникПървоначално написано от Анонимко
[img][/img]
Admin-Coki:
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
Аууууууу а жените направо пръщят от мозък заеби.Като ви гледам наляво надясно направо срам ме хваща как съм могъл да се родя такъв слонски задник...ТОлкова исках за коледа поне да бях като вас ритнат от живота и усакатен от към всякакви мисловни и човешки действия.ПОне мозакът ми да беше атрофирал като вашия ,особено като твоя щях да се чуствам на по-високо ниво ама нали съм си слонски задник та за тва то няма от кво друго да е....Първоначално написано от Lena
Целта на темата се измести вече тотално.Или някой да я прочисти и да остави смислените неща или дайте да се спре с тези простотии
П.С. Lena моляти се друг път не намесвай животсни с видно по-високи умствени параметри от твоите.Те не са ти виновни с нищо.
абе ходи се гръмни бе к****еПървоначално написано от Kill Zone
[img][/img]
Admin-Coki:
Оф айде не ни убеснявай какъв е бащати а?Това,че болната тема ти е празнотата в главата не е наш проблем а си е твой.Айде отивай да си избиваш комлексите другаде пубер смотан!Първоначално написано от Lena
хахахах
ебаси изказванията видях тука!
абе Лена , не разбра ли че като продължаваш да пишеш все повече се излагаш?
пс.ако мъжете бяха, до сега да сме умрели от глад!Първоначално написано от Lena
да сме умрели от глад???!!! ако имаш достатъчно мозък можеш да се храниш и без тяхПървоначално написано от LiNkiN4eTo
[img][/img]
Admin-Coki:
Айде ти като по-умна и изхранваща се сама,защото забелязвам,че много добре си светната как да се изхранваш ни светни в тая далавера.Първоначално написано от Lena
знаеш ли каква му е цаката,учиш изкарваш хубава диплома,влизаш в университет учиш завършваш после правиш специализация зад граница и си търсиш работа по специалносттаПървоначално написано от Kill Zone
[img][/img]
Admin-Coki:
Mnogo gotini snimkiПървоначално написано от Lena
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mersiПървоначално написано от Eleonora
![]()
[img][/img]
Admin-Coki:
Hahahahahahaahahahahahaha![]()
Lozenec Hills Is Where I Live
Na kakvo se hili6 i az da se posmeia malko...Първоначално написано от Giovanni
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
koe e sme6notoПървоначално написано от Giovanni
![]()
![]()
[img][/img]
Admin-Coki:
Аха ама през тея години сама си изкарваш пари за учебници,уроци,дрехи и квото се сетиш...може.А и само да ти кажа другата цака...ако така лесно се взимаше специализация или се защитаваше докторат всеки щеше да ги има.А и май не се интересуваш много от тея неща,защото щеше да знаеш че има една думичка определяща групата от хора,повечето специализирали нещо но не работя -> "безработица".Тези планове за зад граници и заплати по 10 000 евро са изпълними чак след като поусъзнаеш някои други неща.Първоначално написано от Lena
ахахаха знаеш ли какво много добре съм запозната защото случаино се готвя за сценографияПървоначално написано от Kill Zone
всичко си зависи от човека -късаш си задника от учене и успяваш(като мен) не го късаш не успяваш
[img][/img]
Admin-Coki:
ama ste mi flooderi !!!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Първоначално написано от Lena
![]()
![]()
Кой ти каза,че си успяла?А?Можеш да кажеш,че си супяла чак когато постигнеш нещо значимо в живота.В момента просто се опитваш да постигнеш нещо.А случайно някой да ти е казвал,че първо трябва да си набиеш главата в лайната а посел да се учиш как да ги прескачаш?
Za6to ne go sprete toq spor!Ne e tyk mqstoto da floodvate!
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
da 6to ?Първоначално написано от TheNightRider
Admin-Coki:
abe zaebi,ti sigurno dori ne se stremi6 kum ni6toПървоначално написано от Kill Zone
[img][/img]
Admin-Coki: