- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
Хех изглеждаш супер миличка наистина...сладурана :PПървоначално написано от Moon`baby
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
WOW втората снимка обира всички точки..супер много ме кефи...WOW
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
"But I, being poor, have only my dreams. I have spread my dreams under your feet; tread softly, because you tread on my dreams."
-William Butler Yeats
heh
Moon`baby, reklama na hubavoto si tqlo li pravish?![]()
мне, ако си правех реклама
1)нямаше да се снимам на високи обувки щото са ми къси краката
2)щях да се погрижа ми се виждат циците ,дето ги нямам
![]()
"But I, being poor, have only my dreams. I have spread my dreams under your feet; tread softly, because you tread on my dreams."
-William Butler Yeats
готина снимка на готин човекПървоначално написано от korn___
[img][/img]
Admin-Coki:
Снимката в подписа е прекалено голяма!
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
haha ... 4ak puk gotin ... po skoro ponosimo ojasenПървоначално написано от Lena
a ina4e snimkata mi q napravi 1 priqtel ot kalsa dokato me ispitvaha po literatura ... oh kak q obi4am taq gospoja prestava si nqmate ... ta za tva imam malko zloblivo izrajenie ... tq si naprai gavra s mene .... dano belkem me pusne da mina sus 3 za godinata 4e si maikata .....
Бах мамаму!!! Бих казал само да ми паднешПървоначално написано от Moon`baby
![]()
HMSU.ORG
ako o6te vednuj kaje6 4e si ujasen neznam na kakvo 6te te naprava!!!Първоначално написано от korn___
[img][/img]
Admin-Coki:
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
pravi mi kakvoto iska6 samo ne si davam mustacite i bradata 4e gi puskam ot 1 mesec turpelivoПървоначално написано от Lena
![]()
тогава ще взема самобръсначка и ще ги избръсна едно хубаво! как може такъв пич като тебе да се самообижда постоянно!!!!Първоначално написано от korn___
[img][/img]
Admin-Coki:
mi kakvo da ti kaja ... ne sum mnogo mnogo zabaven poradi fakta 4e sum izrasnal samo sus seriozni hora det redko se smeqt ... za tva kat mi kaje nqkoi 4e sum gotin pi4 mi stava ... ne6to kato sme6no vupreki 4e e ne mi e ba6 sme6noПървоначално написано от Lena
![]()
Opredeleno ne si te predstavqh tolkova... gotin!Първоначално написано от korn___
![]()
A i mary_jane_666 basi kolko si sladka bez grim. Nqam dumi![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
заради mary_jane_666 си заслужава да станеш лезбийка![]()
знаеш ли ти си супер човек,колкото и да не ти се вярва,престани да говориш глупости за това какъв си...ти си суперПървоначално написано от korn___
[img][/img]
Admin-Coki:
ae shto ne zemete da se izlijete
da vi eba maikata ligava
Бтв... И аз си мислех точно същото...Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Винаги съм искала да изглеждам като нея (всмисъл още преди да й видя снимките, де
)
Спокойно достатъчно си сладка и готина на твоята си снимка не ти трябва да изглеждаш по-друг начин.Първоначално написано от MAD-DEVIL
П.С.
->Lena дали се стремя към нещо или не няма от къде да го знаеш.Това към което се стремя гледам да го постигна.
->Немога да разбера що за комплекси избиват с "истински" приятели?По това ли се гради образ за човек...?По приятелите му?А дали имаш истински приятели или не можеш да определиш,когато наистина ти потрябват.Не да те скрият от ваще или да ти помогнат в някаква детинска ситуация.Незнам кой реши че Linkin4eto избива комплекси със снимки но явну му е голяма мечта той да си ги избие.
->Кой колко е постигнал и кой колко може си проличава в живота,когато ни покаже гадоста си.Ако си постигнал толква много в живота и си сигурен в себеси няма да се палиш за глупости и за детски работи а ще се докажеш.Ако не изядеш ще бъдеш изяден---основен принцип в природата.
->Такаче аиде да се спре с простотията и да се намери мод с повече свободно време и да прочисти темата от "боклука".
Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
Който не ме харесва и понася да се изнася.
Първоначално написано от korn___
![]()
![]()
![]()
брей
ето ви още едничка
аз съм по средата![]()
Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
Винаги ще те помним,мила Ани!![]()
->magrathea За квос е изчервяваш?Готина си няма от кво да се панираш бебс![]()
Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
Който не ме харесва и понася да се изнася.
kakto si i znaeh ... edin opla6en 4ovek do smurtПървоначално написано от Jamalska
![]()
korn___ ei tova e choveka - respekt-a ot men!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
trebe da ima respekt kum si4ki metaliПървоначално написано от tedo_davis
поне не сме тъпи кат 99 % от чалгарите а и не фантазираме изобщо за разлика от тях ...имам така 1 от класа ми ... баси мамито ако седнеш да го слушаш и ако земе да му поверваш ... ще го издигнеш до идол ебал е сички в красно село и бъкстон ... мани мани за 1 минута не по малко от 3 лъжи може да чуеш
![]()