- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
opa leko - narygaha te - filmiiii ... godzila - 5-ta 4ast ...Първоначално написано от Стеснителната
-> imam si beleg na rykata ot prozorec 170/100 sm visokdo kokala - brutalno si e - kakto na snimkata s noj-a :P po4ti na syshtoto mqsto :P pic dr. pat shte slagam che sq nqma web camera
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
абе я всички с "Henkelbach"-a![]()
![]()
"But I, being poor, have only my dreams. I have spread my dreams under your feet; tread softly, because you tread on my dreams."
-William Butler Yeats
q na lunata ...![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
hahahaha :PПървоначално написано от tedo_davis
eto i ot mene o6te 1 snimkaas sum toq bez bradata .... drugiq e bratov4et mi :P
aide pla6ete se![]()
a i ... izvinqvam se muninko za ogromniq razmer na snimkata ... ama nqma za koga da q smalqvam ... otivam na u4ili6te![]()
e bygna vsi4ko![]()
Admin-Coki:
Първоначално написано от exploitedteen
da ivo se kazva brat4et miti ot kade go poznava6 ? :P
Стеснителната до кога ще се правиш на момиче?
Не мислиш ли,че вече е досадно?Прав си,Ояма,от началото наистина беше забавно малките тъпаци да ти се връзват,но вече е адски досадно.Затова спри докато повечето хора те уважават!
С уважение,твоя приятел Хуйче!
пп:съжалявам,но само в тази тема можех да му пиша![]()
MAD-DEVIL,ти си ебаси смешната позьорка![]()
Няква 15 годишна пикла която се мисли за много умна и мисли,че дава свестни мнения?Повярвай,но много се лъжеш.А с ония подпис "девилчето се върна и ти ще го отнесеш" направо изби рибата,изкърти мивката,счупи фаянса,уби коня и както искаш го кажиКак ще го отнеса ма пикло вчерешна?Много си зле,честно!Хайде престани да се правиш на много интересна и си живей живота!
Забравих да спомена ,че ако наистина беше умна/каквато претендираш да си/ нямаше да се заяждаш с момиче по-малко от теб/да,за елито говоря!/Тя наистина е глупава/не тъпа защото има разлика/,но не това е начина!Но след като не можеш да затапиш никой друг тичкаш при по-малките...успех!![]()
Сега съм сигурен,че ще ми изпишеш 10000000 реда в обяснения какъв комплексар съм,колко съм грозен,как ме е страх да се регистрирам и пиша...всякакви такива.Или ще кажеш,че съм тъп и няма смисъл да спориш с мен.![]()
вечно ваш,Хуйче
Корн защо не дадеш само линк към снимката ти?Така прецакваш цялата страница![]()
Линкинчето-сладурана си!
male male male ;P radvat me tiq snimki - ei da se napavish za helloween i da te vidq posleПървоначално написано от mary_jane_666
![]()
![]()
Admin-Coki:
verno e 4e si hubava ama ako as ti bqh gadje i ako me pogledne6 rano sutrin kat na po gornata snimka 6te opi6ta apartamenta ot ujasПървоначално написано от mary_jane_666
:P
![]()
Бааах кой беше тоя гост бре аххгахгахгагхагх
Mulder\F-B-I
![]()
Първоначално написано от Mr Bean
Познай от един път![]()
Наскоро /макар и не много/ един човек ми каза "сече ти пипето"И след това ми каза една истина за която се чудех...надявам се да се сетиш
![]()
![]()
Ахгахгахгагхагах брей брейМой верен поддръжник
И не съм се отказал да знаеш ! Два месеца ама друг път :Р
Ах,сети се,а?:P
За теб може да са повече месеци...но като гледам за другите познах![]()
abe to i as gledam zlobno amu ... ne 4ak tolkosПървоначално написано от mary_jane_666
![]()
Да копнем за всеки случайПървоначално написано от Анонимко
![]()
Купър се изгубиПървоначално написано от Анонимко
Може и да са го утрепали знам ли
В момента с колегата Фостар и още един наш приятел работим по едно сайтче, пък и на лекции трябва да се вясваме понякога и то време не остава![]()
Първоначално написано от Mr Bean
Жалко...Купър беше моята слабост![]()
![]()
Ти иначе как си ?Първоначално написано от Анонимко
Децата ?
![]()