- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
Hehe mersi mn0g0Първоначално написано от machoka
![]()
Mlykvam ve4e! Sam0 da kaja ,4e California nqma kf0 da i 0bqsnqvam ,4e e slatka! Tq si g0 znae! ()
сладка както обикновенноПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
--------------------------
Heavy Metal \m/ копилье!!!!!
Hehe mersi mersi :PПървоначално написано от Velvet
mi sexy si e momicheto, az oshte predi tiq snimki si q zabelqzah![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
По възможност да направя една констатация....
Туй понятие скромност е напълно непознато на днешната младеж...
Пуска си преди време снимките Мери Джейн, хората отбелязват каква яка мацка е,( и аз се присъединявам от части към тях...)...след което какво следва..."ей тези снимки са ми от днес, ей тази от преди два часа...", което си е живо просене на още комплименти ...сега същото се получава и с туй девойче с плитките...лошо няма в това човек да получава и приема комплименти, обаче всичко трябва да си има граница, щото в противен случай започва да дразни...
Предусещам какво ще следва...наплив от снимки на zElEnA^mAsLiNkA...от преди два часа, от преди 1 час, от преди 15 минути, ....
Мацки, така не създавате по-голям интерес, а по-скоро се създава впечатление за преувеличена показност..
Това си е лично мое мнение и не настоявам непременно да го приемате..
Peace \\//
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си..
Sega i az (dne6nata mladej) da se izkaja! P0neje imam pr0fili tuk tam v sait0ve sys snimki i si pravq snimki! Syjalqvam ak0 si si p0mislila ne6t0! Ama da ti kaja ne mi e sam0 f0ruma v glavata! Ne pr0sq k0mplimetniПървоначално написано от >@>>>@<
![]()
6t0m te drazni ve4e nqma sp0ks![]()
Aide \\//
>@>>>@<, не си прав/а,
Когато човек има нещо красиво, например тялото си, нищо не пречи да го показва.
Тук, във форума хората показват 2 неща от себе си - външността си, чрез снимки и вътрешното си развитие, чрез това, което пишат. И в двете няма нищо лошо да се показваш постоянно. Темата е направена точно за това.
Така че, който иска нека поства снимки ако иска и през 5 минути, особено, щом те са красиви, не вярвам някой да има нещо против.
kh kh !!!! Az sega bi trqbvalo da si vzema edin nov GSM s gotEna kamera i shte vi se pokaja.... inache maslionkata da se snima gola, ako iska i da postne, nqmam nishto protiv
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
zElEnA^mAsLiNkA
Всеки път си все по-предизвикателна :P Продължавай все така, чакаме нови попълнения![]()
t'va e chovek da si ima web-kamerka i da se nashtraka edno dovolno P:PПървоначално написано от machoka
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Stiga vi t0lkuz :PПървоначално написано от machoka
Edn0 p0qsnenie :P Tfa ne e web kamerka ami cifruf aparat :P Kazvam mu da sidi 30 sec. tyi i t0 sidi i snima :PПървоначално написано от tedo_davis
zElEnA^mAsLiNkA,
Както спомена tedo_davis, предимството на камерата или цифровия фотоапарат е, че може да прави и клипове..Тук няма да откажем на едно клипче..
![]()
Пп.. на човек никога не му стигат хубавите неща, а иска още и още![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
heh sladurecПървоначално написано от bad4e
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
DamПървоначално написано от tedo_davis
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
mamka muПървоначално написано от sherry
tova da ne e na "ELENITE" ?
male toq kei mi e super poznat - kakto i ti ... kaji plzplzplz
Admin-Coki:
uf,ne pomnq kade to4no e snimana...ili vav varna ili v zlatni pqsaci,minalata godinaПървоначално написано от tedo_davis
![]()
ot kade moje da sam ti poznata?
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
baaa hi4 nz ... ama 100% sam siguren che toq kei e na onui kompleks "elenite" do slynchev brqg gore-dole ... syshtiq e i syshtite izpochupeni jeleza :P pomnq giПървоначално написано от sherry
![]()
Admin-Coki:
maika vi poziorska da eba
si4ki ste mnoo pekani tapi kurvi4ki nqa sednite da piite po ena rakiq mi plagiqtstvate ot nqkoi tap pederas i si izrusqvate kosite i she vi eba maikata gei4eta mrusni, samo prostotii pishite i revete v toq forum, kat stanite maniaci kat men togaa she se praite na otvoreni
qsno li sa izrazih
ai zabavlqvaite sa sus snimkite mi
![]()
![]()
![]()
o6te o6teStiga vi t0lkuz :P![]()
--------------------------
Heavy Metal \m/ копилье!!!!!