- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
и азПървоначално написано от Murderdoll
![]()
2rata snimka na California ne mi haresva... izglejda mi nedovyrshena.. q q povtori, ama fokusirai malko po na dqsno, che lipsva neshto v snimkata..
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
абе и на мен не ми харесваше да ти кажа...тай че вече я няма..не знам какво липсва според теб но както и да е...Първоначално написано от SanDRo
![]()
![]()
![]()
![]()
но пък ще компенсирам с друга...надявам се никой няма да каже че е незаконна,неморална, с еротичен подтекст или нещо подобно....все пак на нея нищо кой знае какво не се вижда![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
abe 'arna si, ama se razgoli malko :P , n'dei slusha zakona, bydi losho mmomiche hahahaПървоначално написано от California
![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
"разголена" е относително понятие!на тази снимка това което виждаш е гърба ми и сутиена ми...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
sladurka siПървоначално написано от forrzi
kefi6
![]()
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
Е, как да не се вижда нищо кой зане какво? Виждаш се ти! А това е най-важното и нещото, което ни радва... Това колко си облечена си зависи от температурата в стаята тиПървоначално написано от California
![]()
Don't hate me, I'm just blind.
Мак Кет верно прилича на Ленчетуууу, ама е с пъти по-яка от нея![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Малииййй ...още по-готина!Първоначално написано от forrzi
![]()
Ми това на аватара ми съм аз
а girlpower e най-красивата тук според мен:P
![]()
girlpower ne e, a zelenata maslionka, ama mnogo i vdignahte samochuvsvtieto i sq ne shte da se srehstnem hahahahah78adha !!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tragedy...Първоначално написано от The_Chemical
йеее![]()
![]()
ne iska da se sreshtnete ne zaradi "novoto" i samochuvstvie,a zashtoto si ujasenПървоначално написано от SanDRo
![]()
SEXtreme, kefi6![]()
![]()
![]()
Naistina si sladurana![]()
![]()
![]()
The_Chemical, ti su6to si basi sladura![]()
![]()
![]()
mn qka obica
Много си хубава и ти бих казалПървоначално написано от SEXtreme
![]()
![]()
The_Chemical
С ексцентричната си визия, в стил Тедо_Дейвис, ставаш идол на женския пол, в границите 12-16 години. Честито![]()
![]()
Ne te razbrah za kogo mi govorish?Първоначално написано от machoka
колега мерси за комплимент-а където ми направи ако дойдеш в сф на срещата - бира от мен :PПървоначално написано от machoka
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Седенето на пейка в студа и наливането с бира в тази задушевна обстановка, слушайки метъл, не ми е идеала за добре прекарани моментиПървоначално написано от SyLZaTa
Но благодаря за поканата
![]()
Амм, прочети го пак тогаваПървоначално написано от The_Chemical
![]()