- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
и на мене..Първоначално написано от DeSsi
![]()
![]()
tva mi e snimka ot dneska ....
a eto tva e pak su6tata snimka no v originalniq i razmer![]()
http://korn-666.hit.bg/PICT0017.jpg
верно ли си костюмарПървоначално написано от korn___
![]()
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
da ? ne6to lo6o li vijda6 ? obiknoveno predpo4itam 6lifer do kolenete i pak bqla riza ili leko siva sus 4erna vratovruska s 4eren pantalo0n i 4erni obuvki ... no sega sum samo po kostumПървоначално написано от S8K
![]()
bebo..izglejdash mi na 30 godini..S toq kostium i s taq siva kosa s lilavi otenyci..Първоначално написано от korn___
Lyjesh che si na 17..sigurno si pedofil deto zaribqva malki momichenca ei tyi po forumite :P {}
Keep smilin'
не бе идеята ми беше че нали си метъл(нали не бъркам),и някак си представях друга визия...за тва!!!нищо лошо иначе... :PПървоначално написано от korn___
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
lele ! raskrit sum ! :P hahahahaПървоначално написано от DeSsi
e ne sum ve4e na 17 ... na 18 godini sum ei
i mislq 4e kostum4eto ne me sustarqva .... egati kakvi sa tiq 30 godini ?
nqkoi da me za6titi ot poznatite mi pomoooooooooo6t
e ne se burka6 metal sumПървоначално написано от S8K
tva kakvo mi pre4i da nosq takiva drehi ... mainata im na skapanite stereotipi podqovlite !!!
![]()
![]()
![]()
korn___ както обикновеноИхааааааа
mi na menПървоначално написано от forrzi
![]()
![]()
![]()
heheheПървоначално написано от Jamalska
ti me luskae6 napravo
:P
![]()
Dobree az se otkzvam ot pe666omnogo jeni go iskat i ne moga da se preborq s tqh..
az sym edinak. ahaha
Keep smilin'
Tука само пистолета не виждам, ама ти сигурно щото си го прибираш в тоя момент в джоба (така е иначе ще те обвинят, че прокламираш насилие по медийте тука)Първоначално написано от korn___
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
pistoleta mi sedi ot dqsno ... ot stranata kadeto sakoto skriva si4ko .... a si burkam v djoba s gsm-aПървоначално написано от Josefinne
![]()
e kade go vidq puk tva ... edna se proba da me iskara na 30 godini sa ti iska6 da me iskara6 kat alkoholik ... ako govori6 za tva det se vijda leko na dqsnata mi raka ... tva mi e grivnata ot bqlo zlato beПървоначално написано от дрЕБОсъчко
![]()
![]()
Първоначално написано от korn___
Not bad at all (((:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
XAXyayxAYxyAYXyAYXYAYXyAxyaXYYAYxYAxyYAx...eee ne, ne mogaПървоначално написано от forrzi
You've got a point, oba4e :P :P
em to ne samo kat se hodi na work se nosi kostiumПървоначално написано от exploitedteen
![]()
as si go nosq nasqkade po seko vreme![]()
nali se se6ta6 ... man in black![]()
![]()
Ei, Pe6000 ima6 li ne6tu 0b6t0 s ei t0q 4i4k0 ?Първоначално написано от Pe666o
![]()
6t0t0 ste nqkfi ednakfi ...
I kak tyi na 17 pyk jenen ?
hhahahah,,daa s toq 4i4ka s me 1:1..sigurno i toi e na 17..;o)) a ina 4e sum "jenen" da..jena mi e v Bulgaria :[!..
eto specialno za zelenata maslinka, forrzi i DeSsi..;o)) ako ne ste q videli slu4aino ve4e de..:] http://i34.photobucket.com/albums/d1...0Image0060.jpg tuk sum na mladini.... http://i34.photobucket.com/albums/d1...shoudomasi.jpg a tyk...daje o6te pove4e..)
MmmmmПървоначално написано от Pe666o
Ам ам..ша тъ изям
![]()
Keep smilin'
tva sum pak as ama se snimah kusno ve4erta na lampa i sul izleznal kat prizrak ....
![]()
korn___ : ne znam s kakvi efekti pravish snimkite no.. sa neveroqtniiii mnogo mi haresvatTazi snimka e 6++
![]()
tozi efekt e slab imam i po hubava snimka ot kum efektiПървоначално написано от DeSsi
http://photobucket.com/albums/c272/k...PICT0017_2.jpg
po hubava e mislq :P![]()