- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
angel_sp e stra6en pi4![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Oyama kurti tapaci
yEp...Първоначално написано от angel_sp
Ae da te iznasilq!? she mi pusnesh li? :P![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
na snimkite mi mai sum si4ko drugo osven sladi4ak ... na nit edna ne sum se usmihnal ...Първоначално написано от Eleonora
da be napravo 6te si razlepi6 plakati iz staqta s moite snimki naliПървоначално написано от forrzi
:P
![]()
КОРН фаворит - корн - президент
ангел-а н... новия фото-шоп плейбой :P
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
защо не вярваш че си сладък немоа разбера?Първоначално написано от korn___
![]()
Корнчоо стана ми чурката като те гледам, щоли не ми врътнеш една ам че си сладък.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
korn___, forrzi е права![]()
Така... Аз отдавна не съм се заглеждала в тази "темичка" и наскоро я гледах цялата, та искам да се изкажа малко.
forrzi, ти си супер фотогенично момиче. Евала ти! Наистина снимките ти са много хубави, много ме кефят. Не мога да ти обясня точно кое ми хйаресва в тях, просто са някви много страстни или деа знам... Абе, за най-лесно, ще кажа, че си много хубава :P Евалата!
Някъде преди 50-тина страници едно момиче с ник Atika беше пуснала едни супер хубави снимки. МНого женствени бяха. Много ми харесаха!!!
Не бях видяла и новите снимки на Ипси. Няма кво да коментирам, все пак съм го казвала адски много пъти - може да не е най-хубавото момиче, но със сигурност е най-фотогеничното. Сякаш снимките й се движат! Евалата!
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Mda na 14 i polovinaПървоначално написано от MaPuXyaHa
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
abe, tuka moje li da ima samo razni metroseksualni pedali i na vsichki devoiki im iztichat ligite. da vi imam vkusovete![]()
za angel_sp ide rech![]()
Ами, ако трябва да съм точна, и аз съм на твоето мнение. Не ми харесва този Ангел-сп или квото беше, но секи си има право на избор. А и не смятам да се принизявам толкова, че да почна да коментирам хората по външността им, както често става тук. Толкова гнусни неща съм прочела, че направо се чудя как тази тема още не е изтрита...Първоначално написано от Анонимко
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Анонимен тъп гост аз може ли да ти се изпишкам във устенцата!Я пиши с истинското си никче!Първоначално написано от Анонимко
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Murdiiiiiiii gugutko da ne vidish hubavo photo-shop gadje i sha poludesh ... t'va mi mqsa na aferata - BLIND_BOY
toi i onq beshe photo shop ...![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
Първоначално написано от Murderdoll
![]()
![]()
абе ти 13 имаш ли??На мен ми мязаш на 12 даже....малеее - толкоз дребно, пък толкоз надуто...
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
murdi mejdu drugoto mi mqsash an 1 mace ot pld ama trqq si vyrjesh malko kosata da otkriesh beleg-a ... ushi4kite![]()
Admin-Coki:
Тедо , пишеш на български , не забравяй! белег-ао Боже...
аххахахах пак го измислиПървоначално написано от SyLZaTa
аз не се очудвам че може да стане ама имам много алтернативи за аватар
![]()
haha abre ne si mqzate - za tovaПървоначално написано от LiNkiN4eTo
po temata :
<---------------------
Admin-Coki:
http://flirt4e.com/upics/276/276408.jpg
http://flirt4e.com/upics/276/276431.jpg
http://flirt4e.com/upics/230/230221.jpg
http://flirt4e.com/upics/276/276400.jpg
http://flirt4e.com/upics/131/131516.jpg
Аре живи и здрави да стеАма са мноу стари снимките особено последната...
![]()
tvoite gi znam :P mnou gotski i sladurski ... pierc-a cepi mrak-a ... moitu uvajenie!Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
Admin-Coki:
6toto sam znam 4e ne sum be !Първоначално написано от forrzi
![]()
heheh ne iskam da sum prezident iskam da sum obiknoven diplomat i da karam S klasaПървоначално написано от SyLZaTa
e ti puk ... o6te sum s normalni naklonosti ako iska6 moje te 4erpa 1 boi s palka ? ama 6te boli ... ne e za preporu4vaneПървоначално написано от Oyama
koi e nadut be CIFKA ?!? ina4e za snimkite .... of flubih se pakПървоначално написано от SEXtreme