- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
бе нали, не че намеквам нещо, ама досега само момчета са писали... та нз какво толков амомичетата ще му се кефят. Има си доста мъжки обожатели![]()
![]()
Споко пич, само първият път боли, като ти го вкарат![]()
Don't hate me, I'm just blind.
haha ae mom4e :P samo imeto sum si slojil na fireworks i tva e :P predi bqh model i tva e ot tugava spokoi sa malkoaz haber si nqma ot programi i laina ti mi priokaa6 photo shopi razni spokoino :P be 4ovek
въх... това направо ме изплаши... това е най-опасното нещо което жените притежават, добре че едва веднъж месечно го изживяват... Тежък ден да предположим?
Don't hate me, I'm just blind.
...и комплексите бавно избиват...Първоначално написано от Mr.lova-lova
![]()
айде аз като момиче да си кажа мнението-СМЕШЕН СИ!!!
а и си изрусен...БУАХАХАХА![]()
абе чалгарче
намести си задника и после се снимай миличко
блааааааа![]()
![]()
![]()
[/b]
znae6 li me?!Първоначално написано от SyLZaTa
iee ti me znae6! ama ot kade me znae6?![]()
6e ti go namestq na tebeПървоначално написано от forrzi
puk az aako sum 4algar4e kon da ta ibe tebe
![]()
Mr.lova-lova f tqloto si dobre bate ma
lichiceto neshu kuca...osobeno s taq rusolqva
geiska kosica naprao ubi ribata..sorry za takava
otkrovennost ama si e taka bahti..dam dam
i razkarai tfa vergil ot snimkata smeshno e![]()
btw s taq obica samo na ednoto uho prili4ash
na pedal![]()
ama inache si gotin
haha be vie tuka ne6to nqmate obnoski a :P hah seki nqkfi kompleksi mi izbiva axaxaxa geisko meisko edno drugo obici mobici pedal4eta medal4eta otkroveniq az sum bil kompleksar ave mai vie ste kompleksarte tuka bez toz onq
kut sum komplek pedal medal nqma da vi vlizam vuv foruma forum na kompleksari hah baluci a mi kritikuvate si4kite administratora kuf mbil gei ko bilo mo bilo moderatorite i te kvi bili ave mi6ki q se poglednete vie kvi ste mi smahnati si4kite tuka baluci 4e tugaz mi komentirai te we da va iba v smotanqcite ! siurno i dumata kompleksar ne miz naete ama mi ispolzvate kut vi 4eta jalkite misli na pove4eto da va iba zaradi dvama trima baluka tuka ma karate da narejdam celqi forum nqma ni6to protiv tqh ! Ama nasqkude ima takva utaika kato vaz smotanqci ai v usti4kite i sa krotvaite ebah va az v to4kite to ne se u4udvam 4e svesnite useri sa se razkarali si4ko baluci tuka hah suxxxxx e va6ta raota :P samo posle ne mi se naduhvaite sled toq post haha :P
![]()
![]()
aide utivame na nqkoe po qko mqsto namirisvate si4kite bez ^I Don`t give a fuck^ aii kompleksii :P 4ao i da obogatete si malko bednite re4ni4eta i tez zau4enite frazi4ki we da iba plitkoumnite vi galo6i
... adi ustavqm vi da si postvate i da javkate hahah ...
xxxx ei ne se dui sq samo si kazah mnenieto
inache adminite sa pedalcheta do edin spoko
ma te sa istinski6to si mislish 4e iam
10 ban-a tuka xxxxx.a obnoski si imam ma ne smqtam
za nujno da si gi demonstriram to4no f toq
usran forum...tuka prosteq i se ligavq."izbivam
kompleksi" kakto nqkoi she kaje...i btw ne smqtam
4e sym zle taka che ne o4akfai da mi povliqqt
po kyfto i da e nachin dumite ti...prosto si
tyrsq s koi da se zaqjdam.a btw mai ti ucelih slaboto mqsto a...inache nqqshe da napi6e6 cql roman kolko
sme zle 6totu ne te haresfame![]()
Mr.lova-lova Не се впрягаи..пък и какво толкова ти пука какво е мнението на хора,които дори и не познаваш... а и плюс това вероятно ти е известни че щом слагаш снимка трябва да си понесеш коментарите, не мислиш ли?!?! Според мен си сладурче... и все пак аз съм на мнението че опаковката не е толкова важна...) Аиде един положителен глас от мен имаш
![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Хахахахах напълно прав си! И аз като бях си сложил снимките първито коментари бяха: ГЕЙ, КОМПЛЕКСАР аххахаа а ве ей как ще ми казвате, че съм гей да не съм ви ебал???? И комплексар....... не мисля че можеш да кажеш за някой че е комплексар без да го познаваш и без дори да си си казал една дума с него...... пфуууф браво Mr.lova-lova мн си прав, тука всички( с някои изключения) са такива дето не могат се реализират в реалния живот и за тва се правят на много големи и знаещи и "некомплексирани" в някъв форум! техен си проблем оправяйте се(ако поне тва можете)!Първоначално написано от Mr.lova-lova
Не си губи времето с човек, който не цени своето време прекарано с теб.
----HoUsE MuSiC RuLzz
----
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=131621
Tedka-Medka с риск да се потретя - мн си сладка
еее супер сиПървоначално написано от Tedka-Medka
и аз с риск да се повторя ама тука всички момичета са готини
![]()
Не си губи времето с човек, който не цени своето време прекарано с теб.
----HoUsE MuSiC RuLzz
----
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=131621
мерси за комплиментите..мн сте мили![]()
хахахаПървоначално написано от Mr.lova-lova
кво се впрягаш бе миличък...
недей така !
щом си сложил своя снимка трябва да търпиш...
S risk da ti napravq kompliment:basi skumriqtaПървоначално написано от Murderdoll
![]()
Бахти снимките. Вече и емокор станахме, а?Първоначално написано от Анонимко
Am mili4ka az ne vlizam poprincip v toq forum,nqmam reg prosto pro4etoh poslednite 3 stranici i popadnah na tvoite picsПървоначално написано от Murderdoll
![]()
Kazah ti kvoПървоначално написано от Murderdoll
![]()
ЕЕЕееееее оляхте се....тцтцтц вече направо гавра...бива ли така....![]()
DA! gia_bs e prava!Biva biva taka...ama!Na vas priqtno li 6te6e da vi e ako bqhte na negovo mqsto?!Vie da ne bi da ste suvur6eni?!
Basi tupacite...!!!Mom4eto ne e kazalo ni6to lo6o za nikogo,nali?!Mi sdurjaite se malko!