- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
e na pove4ko sum probai da poznae6 na kolko :P imam taka 1 snimka s rokeriq i 4erni dunki .... se mi davat 20-21 godiniПървоначално написано от `Death`Whore`
ta se smeq ponqkoga
![]()
На мен повече от 15 не ми дават. Но това няма значение.
И ако си с костюм за бала си, значи си на 18-19.![]()
na 18 i malko sum :P no sa mnogo malko teq det ocelvat na kolko sumПървоначално написано от `Death`Whore`
ina4e sakoto ot bala mi e drugo tova koeto ti si vijdala a sportno elegantno a za bala 6te si zema samo elegantno
ima razlika mejdo sakata i tq ne e malka de
![]()
Баловете са адски клиширани. Всички са еднакви...
На един бал имаше един пич(доста пълничък и не супер висок), който беше с бял костюм в стил началото на века. И с яка шапчица...много му отиваше. Беше различен.
ne sa kli6irani spored men ot celiq mi klas moje bi samo as 6te sum sus elegantni drehi a i ne se znae dali i as 6te sumПървоначално написано от `Death`Whore`
moje i da sum sus 6lifer eleganten model
Е, как ще са? С бели дрешки, нали...чалгарията е пълна.
nai veroqtno da ili po pantalon sus riza i stiga tolkova....prosto 99 % sa tupaciПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
i 6te bude super seleniqta i ako ne se sbieme i pomejdo si o6te v restoranta 6te e jivo potijenie
![]()
![]()
![]()
![]()
Много е селско риза с панталон...ама важното е да имат пари в джоба. На моя бал един ми се похвали, че има 1600 лева в джоба и след 3 дни каза, че не е останала и стотинка от тях.
С "Д" е. Много яка обица! Но е странно, много е...към края на окото, така да се каже...моята е точно след ъгъла на веждата и веждата ми изглежда къса.
Е, да, но моите вежди към края не се виждат много...ех...искам пиърсинг!
а пък мойта се изруси към края от промивките и ся изглежда къса...
мога ли да си я боядисам?![]()
Kajete kak da si ka4a snimkata i si pusna i moita.
Ауу ти си адската сладурана!Първоначално написано от LiL_MeoW
супер мноу ти се накефих !
:P
Ето една моя нова снимка
http://flirt4e.com/upics/381/381366.jpg
макар че ме съмнява да имате особено голямо желание да ме гледате![]()
http://photobucket.com/albums/c263/murd3rd0ll/lalal/
e mnou sa haresfam deiba
сладур {}Първоначално написано от Murderdoll
Yeee, mnogo sa ti golemi o4ite - super saПървоначално написано от Murderdoll
Mnogo me kefqt...
Blaze ti, moite o4i sa po-malki![]()
верно си xaxo xixiПървоначално написано от xaxo_xixi
мноо ме радваш![]()
ei me i mene twa e ot gsm snimkata i fizionomiqta mi e malko tapa 6toto gi tragnah da gi psuwam tiq kade me snimaha 6tot 2 4asa me snimat. http://images.cjb.net/e8146.jpg
Ми не ставам от компютъра права си, но за сметка на теб аз седя пред него и изкарвам пари, а ти седиш и се чудиш в коя ноздра да си бръкнеш и къде да си навреш пръста щото вече навсякаде е влизал...кво да правим сега неможе всички като тебе канцеларки да сме...трябва нещо различно да имаПървоначално написано от Стеснителната
![]()
Айде весели празници и гледай да не се напиеш много на нова година пред майкати
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми кво да правя кат съм в офисаи аз изкарвам манги не си по специален?