- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
hahahahaПървоначално написано от Lola Bunny
ti verno si izvratena edna priqtelka mi kaza 4e se edno sedq do trup det toku 6to sum go odu6il i si digam racete ot nego puk ti mi govori6 4e imam sexy izrajenie
o6te se smeq da znae6
![]()
![]()
![]()
e....az kfo kaah 4e sym izvratena![]()
brato kak da ti kaja kat 6te me fanat beПървоначално написано от дрЕБОсъчко
te samo horata det sa mi priqteli znaqt
![]()
/me se is4ervi i se skri pod legloto siПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
moje da imam sled nqkoi i drug mesec rabota do ruse ta mojim da piem po 1 kafenceas i bes tva mnogo obi4am ruse tva mi e lubimq grad
![]()
korn___,съдейки по снимката на страница 120 и тези,последните,смея да твърдя,че си много симпатичен ^^
Даже и за секси минаваш...с този костюм и това палто...![]()
![]()
![]()
If you fall I'll catch
If you love I'll love
And so it goes my Dear
Don't be scared you'll be safe
This I swear if you only love me back...
mersiПървоначално написано от Silent Goddess
abe kostuma ne suzdava li vpe4atlenie za seriozen 4ovek det ne e s akula na 14 godi6no dete
:P
seki moi poznat i priqtel kat me vidi me pita za kade sum se istupal taka ili dali otivam na pogrebenie koeto e prosto ...![]()
![]()
a tuka vtori 4ovek mi kazva 4e sum bil sexy
egati razminavkata
edin put det se bazikna edna moq priqtelka kat bqhme na sre6ta na biv6iq mi klas 4e 6teli da se biqt zaradi mene
hahahahahaa golqm smqh golqmo ne6to poneje te si4ki drugi mom4eta metal4eta i hodqt kat metul4eta i ... razlikata mejdo men i tqh ot zemqta do kosmosa....
![]()
Мен корн___ не ме дърви.
Saatana vittu perkele hate crew!
radvam se za koeto as ne sum si slojil tuka snimki za populqrnost vse mi e taq stiga da ni pravqt gavra 6toto ve4e stava tupo ....Първоначално написано от Boot
Аз не с лошо, такова... Да си кажа простоу...Иначе на една снимчица мн шизофреничен поглед вадиш дето е някъф турбо як. Ама не си ми секси.
![]()
e 4ak puk 6izofreni4eski.... o6te do ludnica ne sum stignal i diagnoza nqmam .... glei sa kakvo napravo napisa ti 4e ne sum 6ukar i sa kat po4nat si4ki da kazvat 4e ne sum 6ukar i temata nakraq 6te se prekrusti na ... nai gadni snimki na korn___Първоначално написано от Boot
hahahahah
Ако трябва да съм честна думата шукар ми е много непозната.
НО както и да е, момчетата, които за мен са секси, според другите мацки въобще не са. Глей ти колко фенки събра...
ooo korn___
kato te gledam s tova palto, ohhh imam 4uvstvoto, 4e pod nego nqma6 ni6to![]()
![]()
![]()
da ne bapravo sum fotomodela na foruma be mani zaebiПървоначално написано от exploitedteen
imam po malak brat ... moje da si mi vijdal edna snimka s brat4et mi ako za tva se se6ta6 ....
Първоначално написано от sineoka_kukla
e stiga de ti si vtorata sus takova izvrateno mislene:P
toi brat4et mi se kazva ivo ....Първоначално написано от exploitedteen
abe slu4va se :P
Ъ аз гласувам пък че корн___ ее супер як пич.Малко синистър...като сериен убиец..ама точно там му е чара...и в очите..хах
Аз само говоря тряа сложа някоя снимка скоро...
exploitedteen e по-готин. Точкъ.
И двамата са грозни. Точка!
:P :P :P :P
Прекрасна както винаги :PПървоначално написано от Tedka-Medka
In dreams there are no rules...
и двамата са супер секси.точка
MY NEW PIC![]()
http://broozy.hit.bg/vic1.jpg
Поствай снимки с подобен размер без img тагове, моля. Благодаря предварително.
.: machoka :.
HMSU.ORG
Gulqma sladurana :PПървоначално написано от MaD_CaT*