Не че заемам нечия страна, ама смея да твърдя, че съм го виждала SanDRo и наистина много прилича на пича от снимката Айде сега пак се надувайте след като ставаме 2-ма с това твърдение! Адски тъпо е отстрани да гледаш как някакви си спорят за външността на човек, който не са виждали!!!
ти пък къде се обаждаш?
никой не спори за това , дали той прилича на аватара си!
ебаси тъпата коза!
Моляяяяяя?
Къв ти е проблема, ма? Ти ли ще ми кажеш какво да пиша аз и дали да си казвам мнението! А? Като си имаш други проблеми на главата за решаване си излей яда другаде, а не в/у хора, които нищо не са ти направили! Чу ли?
Бахти комплексите, кво е тва чудо бе! Човек да си каже мнението и да го наричат "тъп", аз, която преди какви ли не съвети съм ти давала, когато нямаше кой да ти даде такъв тук (понеже адски много хора бяха против теб)...ти оцени тогава вниманието ми, зарадва се...а сега какво? При първа възможност ме обиждаш, еми има си лс за целта пък!!! Защо занимаваш целия форум с плитките си заключения??? Абе кво да говорим, ти дето скоро каза, че съм философствала, някой който има по-различно мнение от теб по дадена тема или ще е тъп или философ Еми земи да си развинтиш малко мисленето, че е зациклило!!!!!!!!!!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!