Цитирай Първоначално написано от MoM4e
Цитирай Първоначално написано от SkiT
Цитирай Първоначално написано от MoM4e
Цитирай Първоначално написано от California
aBeP4eTo

евала за самочувствието!...
до колкото съм разглеждала темата ми направи впечатление, че ти също не страдаш от липса на внимание,тъй че не виждам защо недоволстваш...

ми то по вашата логика излиза горе-долу че всички си слагат снимките тук заради комплиментите...не е ли така?
Да бе, сигурно, аз моите снимки си ги слагам за да ме видят останалите форумци...а от твойта реакция когато 'тръгнах' срещу теб ти някакси ... не мога да кажа обиди, ами като че ли това нарани самочуствието ти ... което мисля си създаваш от мненията на форумците за снимките ти...

Баста, стига толкова глупости, поне аз преставам да пиша за Калифорния, че не искам да се окажа вината за нараненото и самочуствие
а ти що сложи толкова много снимки защото се имаш за хубавец и искаш да си подсилищ самочуствието от форумците ли?...
Ти пък какво позьорче си...мисля, че с мойто мнение и твойто се доказва твърдението ми.

Колко снимки съм сложил и т.н си е моя работа, мога и 50 да сложа, но всичките ще са в 1 мнение, а няма да използвам да си пускам по 1 снимка през ден, за да ме забележи някой. Повечето потребители ме знаят във форума, макар и под друг никнейм, просто имам нови снимки и реших да ги кача

Your time is up, mi time is now! Be happy..
преведи "позъор"...ти сигурно и напредстава си нямаш кво е тва щом го употребяваш за непознати хора
или просто тва беше първата обида която ти хрумна хаха...и ти си един смешник...върви ставай жиголо ш та вземат