haha be vie tuka ne6to nqmate obnoski a :P hah seki nqkfi kompleksi mi izbiva a 

xaxaxa geisko meisko edno drugo obici mobici pedal4eta medal4eta otkroveniq az sum bil kompleksar ave mai vie ste kompleksarte tuka bez toz onq 

kut sum komplek pedal medal nqma da vi vlizam vuv foruma forum na kompleksari hah baluci a mi kritikuvate si4kite administratora kuf mbil gei ko bilo mo bilo moderatorite i te kvi bili ave mi6ki q se poglednete vie kvi ste mi smahnati si4kite tuka baluci 4e tugaz mi komentirai te we da va iba v smotanqcite ! siurno i dumata kompleksar ne miz naete ama mi ispolzvate kut vi 4eta jalkite misli na pove4eto da va iba zaradi dvama trima baluka tuka ma karate da narejdam celqi forum nqma ni6to protiv tqh ! Ama nasqkude ima takva utaika kato vaz smotanqci ai v usti4kite i sa krotvaite ebah va az v to4kite to ne se u4udvam 4e svesnite useri sa se razkarali si4ko baluci tuka hah suxxxxx e va6ta raota :P samo posle ne mi se naduhvaite sled toq post haha :P  

aide utivame na nqkoe po qko mqsto namirisvate si4kite bez ^I Don`t give a fuck^ aii kompleksii :P 4ao i da obogatete si malko bednite re4ni4eta i tez zau4enite frazi4ki we da iba plitkoumnite vi galo6i 

... adi ustavqm vi da si postvate i da javkate hahah ...