- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Телефонни глупости :P
амии стори ми се интересно да разбера как сте записали ваш'та любоф в gsm-a си, с каква мелодийка ви звъни, каква картинка излиза, когато ви се обажда![]()
споделете кой е последния sms, който получихте от Него/Нея, ако не е прекалено личен де :P
общо взето такива работи![]()
P.S. който иска може и тел. му номер да напише, нямам нищо против![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Писала съм го както си се казва, ама на галено де
Като звъни излиза негова снимка, а иначе си няма особена мелодия.
Последно ми изпрати снощи 2 смс-а, в които пишеше просто : Обичам те![]()
И това е![]()
Ще се въздържа да споделя номера му![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
с ква мелодия ми звани - motorhead - the game цялата мп3-ка :P
смс-и от нея не съм получавал щото я няма![]()
Телефона ми звъни, с мп4 на "Обичам те" на Азис. А смс-ите са лични![]()
2т. забрана за ползване на профил
Записан е като sweetie в тела ми. Последен смс - пожелава ми лека нощ..
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
am telefona mi zvu4i s edna ot vgradenite mi melodiiki ot kak se pomnq sum s neq adski me radva poneje e taka zamislena 4e nqma kak da ne q 4ue 4ovek i kato 4e li luha ot neq biznes stil i si sedq samo s neq mnogo si me radva ina4e mi zvunka s6to na nqkoi ot nomerata s nirvana ... kat mi zvune purvata mi lubov samo mi izliza edno malko sur4ice do imeto i i tva e
Moqta "lubof" mi zvunka s mp3 melodiq na Moray Eel- Boo i mi izliza na6a snimka ((:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
мойта душичка ми звъни с мелодийката "love is in the air..." и си ми излиза неговата снимка
"Целувка за лека нощ"
Всички от листата ми /над 60-70 човека - и деца, и хора на моята възраст, и професори/ ми звънят с една мелодия.. Не виждам смисъл да давам да определен човек отделна мелодия..![]()
айди и аз да напиша
сега си нямам приятел, но този, когото обичам, съм си го писала както му викат на галенос мелодийката на Преслава - Дяволско Желание е..
![]()
за картинка съм сложила едно мн сладко беличко зайченце, защото мн си приличат![]()
![]()
:P
смс-чето предпочитам да не го казвам, че мн ще се изчервя![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
писала съм си го-Милото ми(щото по принцип почти през цялото време само на мило си говорим,даже и като се караме)
звъни ми с wav-че на The pussycat dolls-Stick with you
картинката е едно сърце на фона на огън
в последния смс пишеше"милоо ,лека нощ,приятни сънища,да ме сънуваш и искам да знаеш че живея за теб{P}"
надявам се че няма да ми се сърдите мноу ако не му дам номера![]()
Излиза ми по-евтино да говоря с него 2 минути, отколкото да му напиша смс. Мелодията ми е възможно най-недразнещата.
az moq myj sym si go zapisala Vaseto{} 6oto taka si se kazva, zvani mi sys azis mila moq angel moi ZA SEGA mislq da q promenq a za kartinka negovata mi izliza, smsi ot nego nqqm 6ot ohoim ot 4 dni![]()
a nomera s udovolstvie 6te vi go dam nqkoi pat da go potormozite hihi
Пф... Не се занимавам с такива глупости. Иначе си наименувам по друг начин хората от телефона:
Една приятелкаManson (на 23ти декември се направи на него)
Една приятелка 2Erin Everly (демек жена ми)
Една приятелка 3Gubata (защото много реве)
Една приятелка 4Love Is In Da Air/Liubovta E Ki6a (Нейни цитати)
Майка ми: The Big Boss
И разни такива глупости![]()
Priqtelq mi e zapisan po ime v telefona mi - e galeno no....bez slunceto, zlatoto, kiflata ili podobni, a melodiqta e edna i su6ta za vsi4ki
![]()
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
ami v momenta i az ne znam dali si imam priqtel zatova sam si go zapisala s imeto ,no biv6iq mi bqh si go zapisal s 4udoto,za6toto taka si vikahme sms sa mn pak i ne e mn vajno edvali nqkoi go valnuva,za melodiqta si mi e na vsi4ki ednakva a nomer4eto mislq da go zapazq v taina
Аз съм го записала както се казва, а що се отнася до мелодията, с която ми звъни:
съвпадениеПървоначално написано от LoRinSeR
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...