- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Трябва ми малко вашата помощ
 Отговор в тема
 Отговор в тема

здр
абе трябва да си избера 1 телефон измежду 3 обаче аз съм абсолютен инвалид на тема телефони така, че моля тези които разбират да ми помогнат в избора.
Предложение 1:
Предложение 2:
Предложение 3:

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
siemens cx75! t.e. tretoto
Не знам какви екстри имат...ама...
И аз съм за третия.Най-ми харесва,ако не-втория.
На Lg-нещо...

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...

I az sym za Siemens-a

2 или 3....незнам

Първия най-ми харесва като дизайн, но не ти го препоръчвам...
може би третияСийменсите са хубави телефончета

No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Аз съм за Samsung една приятелка има такъв и е много доволна
UsmiHvai Se DoRi k0gaTo Ti e TyJno, ZasHtoTo Nik0gA nE zNaeSh k0i sHte Se VliUbi v uSmivKaTa Ti!
Az sum za trqtia!

ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

mislq samsunga, 4uvala sum po-dobri otzivi za samsung ot kolkoto za simens, no nz... Brat mi ima6e edin simens, koito mu otkara polvin godina po remont4eta, mnogo be6e bugav,
no mislq 4e v magazina nai-dobre 6te te posuvetvat
simens ne si vzemai! .. 2riq .. kade e samsung 1n priqtel go imai e mn dovolen i mene sa6to mi haresva telefon4eto. 2riq si vzemi [;
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
az imam SIMENS i ponqkoga se izkluchva sam tva sam go vijdal i na mnogo drugi SIMENSI no inache telefoncheto si e mnoo qko. ZA SIMENSA

spored men si vzemi tretiq
peteto
НЕ СИ ВЗЕМАЙ ТОЯ СИМЕНС!!!човек колкото хора познавам с тоя смименс съжеляват вземи си самсунга поне да знаеш че няма да се преебе след 1 месец!!!МОЛЯ ТЕ ПОСЛУШАЙ МЕ ЗА ТВОЕ ДОБРО Е не си харчи парите за боклуци!!!
".... so ... can we move on?!!!"
Click

samsung-a определено от 3-те той е най-добрия вариант

Превземай всичко що ти пречи,мрази,обичай и живей,бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей..

mi 2-riq ili tretiq :P

Az sum za sumsunga

Зависи за какво ти трябва телефона.(снимки, видео...)
Аз имам като ЛГ-то на снимката.Като цяло телефона е с готин дизайн има 4 мб памет(не е разделена като на някой Самсунзи).По време на снимане можеш да си пуснеш нещо като фенерче(ако е тъмно (не е светкавица защото свети постоянно)).Има 4 вида резулиции на снимки(прави хубави снимки).Няма инфраред или блуутулд.Силна вибрация, 4 кратен зуум.Възможност за мнимане при затворен капак,сваляне на мелодий, 3 игри, калулатор,преобразувател на мерни единици(тва е удобно по физика), свикозапис(само по 20 сек може да записва),аларма и други работи.
За другите нямам менние защото само в ветрината в магазина съм ги виждал.
Finley

Първоначално написано от fdfs
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Mr.Novembe®