- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Трябва ми малко вашата помощ
здр
абе трябва да си избера 1 телефон измежду 3 обаче аз съм абсолютен инвалид на тема телефони така, че моля тези които разбират да ми помогнат в избора.
Предложение 1:
Предложение 2:
Предложение 3:
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
siemens cx75! t.e. tretoto![]()
Не знам какви екстри имат...ама...
И аз съм за третия.Най-ми харесва,ако не-втория.
На Lg-нещо...
![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
I az sym za Siemens-a![]()
2 или 3....незнам
Първия най-ми харесва като дизайн, но не ти го препоръчвам...
може би третияСийменсите са хубави телефончета
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Аз съм за Samsung една приятелка има такъв и е много доволна![]()
UsmiHvai Se DoRi k0gaTo Ti e TyJno, ZasHtoTo Nik0gA nE zNaeSh k0i sHte Se VliUbi v uSmivKaTa Ti!
Az sum za trqtia!![]()
![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
mislq samsunga, 4uvala sum po-dobri otzivi za samsung ot kolkoto za simens, no nz... Brat mi ima6e edin simens, koito mu otkara polvin godina po remont4eta, mnogo be6e bugav,
no mislq 4e v magazina nai-dobre 6te te posuvetvat![]()
simens ne si vzemai! .. 2riq .. kade e samsung 1n priqtel go imai e mn dovolen i mene sa6to mi haresva telefon4eto. 2riq si vzemi [;
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
az imam SIMENS i ponqkoga se izkluchva sam tva sam go vijdal i na mnogo drugi SIMENSI no inache telefoncheto si e mnoo qko. ZA SIMENSA
spored men si vzemi tretiq
peteto
НЕ СИ ВЗЕМАЙ ТОЯ СИМЕНС!!!човек колкото хора познавам с тоя смименс съжеляват вземи си самсунга поне да знаеш че няма да се преебе след 1 месец!!!МОЛЯ ТЕ ПОСЛУШАЙ МЕ ЗА ТВОЕ ДОБРО Е не си харчи парите за боклуци!!!
".... so ... can we move on?!!!"
Click
samsung-a определено от 3-те той е най-добрия вариант
![]()
Превземай всичко що ти пречи,мрази,обичай и живей,бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей..
mi 2-riq ili tretiq :P
Az sum za sumsunga
Зависи за какво ти трябва телефона.(снимки, видео...)
Аз имам като ЛГ-то на снимката.Като цяло телефона е с готин дизайн има 4 мб памет(не е разделена като на някой Самсунзи).По време на снимане можеш да си пуснеш нещо като фенерче(ако е тъмно (не е светкавица защото свети постоянно)).Има 4 вида резулиции на снимки(прави хубави снимки).Няма инфраред или блуутулд.Силна вибрация, 4 кратен зуум.Възможност за мнимане при затворен капак,сваляне на мелодий, 3 игри, калулатор,преобразувател на мерни единици(тва е удобно по физика), свикозапис(само по 20 сек може да записва),аларма и други работи.
За другите нямам менние защото само в ветрината в магазина съм ги виждал.
Finley
Първоначално написано от fdfs
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Mr.Novembe®