- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- fasove treva ili sex
ei tva e mnogo tupo obacheПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
Първоначално написано от wanted`f
CaLL my NaMe,aND SavE me FroM a DarK..!
Брато, баси логиката вадишПървоначално написано от Анонимко
![]()
Greets
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
az bih izbrala sex-a i cigarite
padam i ne sajelqvam zashto znam che az sum skochila a ne nqkoi me e butnal
priemi istinata a ne q otri4aiПървоначално написано от zeleni_o4i
мале,извиняй ако има нещо...май доста си поумняла...както казва "marusha"-тати ли ти носи кока,а?ха-ха-хааааа...смешни историйки!!!Първоначално написано от Стеснителната
![]()
![]()
![]()
...
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
miii nali ste 4uvali cigarata namalq jivot1t s edin den a sex1t go udaljava s dvanqma kakvo pove4e da govorim
![]()
Незнам дали това е жапросът на на всеки teen но за мене и цигарите и секса са по-важни от тревата![]()
![]()
Dobrite mom4eta Orivat V raq,
A Loshite Kydeto Si POISKAT!!!!
хаха едва ли това е въпроса на всеки тинейджър както каза някой, че има такива които се пазят непорочни до сватбата. Това е супер тъпо!!Живота е кратък изживей го докрай. Въпреки че съм против всякакви наркотици ПУША. и това също ако трябва да избирам
wanted`f написа:
ахахах,ако трябва да избирам от трите бих избрала секса,щото след 2-3 серии съм се чувствала като напушена ,в стил ефекта "УОУ!" и ест. когато няма секс прибягвам до цигарите ..
ахахахаа...тая тема ме кефи
И ТРИТЕ, ПИЧ!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
naite li ko sa obedih 4e pove4eto ste nqkvi palni muxliovci det samo si ibavate maikata,otpadaci takivaПървоначално написано от krushata_91
What type of nigga slang and bang in the streets? (Bad Boyz)
What type of nigga stay in the Trump for weeks? Bad Boyz
What type of nigga fly Bentley Coupes? Bad Boyz
Aim for the sky, cop the shit then shoot ..
Ми тогава не пиши тука!Кат не ти харесва, нали виждаш в горния десен ъгъл на екрана хиксчето - за тебе е!Аре - чао!На никого не си притрябвал и без тва- сичките ти постове са, как сички са тъпи, а ти - умния и опитния...Първоначално написано от Shyne
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
sex samo sex bez treva i podobni laina
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
Pebals_Първоначално написано от Pebals_
![]()
I az sum na su6toto mnenie!
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Hero amfetka trevica rakiika vodka koka bira 4esan luk liuti 4u6ki shkembe lepilce seks keks parjeni kartofi v edna smes
(v kruga na ta6aka predpo4itam samo seksa birata i shkembeto i malko revata)
tas prostotiq e moita prosto ma marzi da se identnaПървоначално написано от Анонимко
Vsi4ki znaem 4e kogato 4owek e sam toi e slab i 4e kogato nqma privurjenici na ideite mu te gubqt smisal siguren sam sushto taka 4e suberat li se mnogo hora s ednakvi interesi na edno mesto te stavat silni!!!
i trite
Ne zabraviai minaloto, to suzdade bude6teto!
Black Metal rules!
аз предпочитам сеь в комбинация с трева щото е жистоко!иначе и по отделно са якицигарите не ме зарибявяват толкоз,понеже не ме кефи да съм зависима към нещо такоа
![]()
Истинската любов е като вярата в призраците:всеки говори за тях,но малцина са ги виждали!Има един единствен вид любов,но с хиляди различни копия!Човек всякога се учи от онзи,когото обича!
И трите!![]()
btw- Яка тема.
аз съм и за трите сми мн е яко и да си напушен и да се ебеш а ве вскичко сми не мога да избера конкретно не6то
....И нека умират хората от смях, но колко в сетния си час ще кажат, като мене:"Обичах, следователно живях...
И трите плюс бонусче![]()
You got all my love, living in your own hate!
az sam protiv trevata,no sam za sexa
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
alkohol,sex and rock `n` roll
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
е как секс много ясноПървоначално написано от krushata_91
![]()
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.