- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- fasove treva ili sex
AMI 6TO DA SE ZADOVOLQVAME SAMO S TOVA AZ ISKAM VSI4KO
![]()
"Що да се дразним като няма да се празним"sex и малко алкохол. Никви треви, храсталаци и фасове
![]()
Sex i sled tova cigara!
Treva-NE!
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
Фасовете и секса без тревата плюс пиячка...ама не секи ден да съм пияна на копеле де... а и това не е въпроса на всеки тийн. Аз например никога не съм си мислила само за това, не почнах да пуша от гъзария, научиха ме да пия, а секса правя защото ми харесва (по дяволите то пък на кой ли не му харесва....Но има и някои по-важни неща...поне според мен![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Аз съм от скромните - само секс.![]()
Секс много ясно!![]()
Първоначално написано от Fusion
един фишек след секс..
ама и само секс мое :0
![]()
аз предпочитам алкохол
Съгласна съмПървоначално написано от Pebals_
Не слагаите всички тиинове под общ энаменател!
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
гмм определено не си задавам този въпрос .. или и двете или тревица .... просто тва за мен не е въпрос ,ясно е че ще избера тревица ..знам че звучи малко странно но ....хмм случва се
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
dam i az sum suglasna== ama se pak niama ni6u lo6u da opita6Първоначално написано от Presley`n`Sum
въпросът е глупав,Първоначално написано от krushata_91
секса си е секс, със или без нещо за пушене.
пушене след секс си е класика в жанра,
някои пушат само цигари, други пушат само трева, трети пушат цигари само ако няма трева.
от всичко по много![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
искаш ли да се пробваме дваматаПървоначално написано от МИЧКА
![]()
3в1Първоначално написано от krushata_91
Неочаквано добра комбинация![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Не пуша, още по-малко трева. Така, че си правете сметката....
em seks to stiga![]()
sex, а след него цигара![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!