Преди време майка ми видя че използвам тампони и ми каза да не използвам по-вече защото не било хубаво да се използват от жени които не са раждали питам я защо и тя абе като сам ти казала няма да си слагаш не питай защо...понеже не ми се спореше се направих на съгласна и продължих да си използвам тампони,но вместо в тоалетната си ги дъпжах в стаята за да не се разбира....
преди няколко месеца ходих на гинеколог с майка ми разбира се и за щастие ме гледаха само на видеозона и ми казаха че имам обърната матка и майка ми каза да тока си и мислех...после като се прибрахме вкъщи я питам какво точно значи това ама тя нищо не искаше да ми каже после след като е питах 1000 пъти каза...абе нищо ти няма така си се родила и край повече нищо....
онзи ден исках пари на баща ми да отида до магазина и той пита какво ще си купуваш и аз казах ами тампони и той пита от кога носиш тампони и аз му казах че отдавна и той ми даде пари и дотам въпроса приключи...и след това аз реших да си слагам тампоните в тоалетната и идва майка ми и ми казва да не сам носела тампони и пак същото нещо каквото преди ми каза....и дотам и се вратна да си излиза...и аз се ядосах и и казах защо обясни ми защо и тя не питай ами прави каквото ти казвам и аз й казах че докато не ми обясни ще си правя каквото си искам....
За секс просто с нея не може да говори даже и дума...това супер мн ме дразни и нз искам да се промени това но нз как ...плс ако някой има идея да сподели