- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Помощ!На къде върви света?
Живея в краен квартал и близо до даскалото в което играя баскет е некво изпаднало не ами не знам квоо .. и знаете ли не ме плашат некви бабаити по 2 метра, 150кг а малките лапета ... некви пикльовци идват ама не повече от 1.55м и ми викат я дай тука да помятам. Аз му викам "Махай се" и ония ми ти почват да се отварят и да разправят че съм щял бой да ям ... е те го ядоха боя .. ама не там работата - на къде отиваме ... да ритат учителките си в 5 клас?! та има деца които като ги гледам в 10, 11 клас ще са подсъдими за убийства!
Оф.............аре стига ве....кат не ти харесва "света" - чао!Зимаш пистолета и край на мъките!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Verno si e vsi4ko tva kudeto go kazvate...no za jalost kvo moje da se napravi?![]()
Moje bi vina donqkude imat i roditelite 4e ne sa si vuzpitali decata kakto trqbva...Nz...
I kakto kaza wan`a`doo az na vuzrastta na tiq lapeta,kudeto pu6at i praat sex,sum si igrala s kukli i izob6to ne sum i mislela za takiva ne6ta!
A sega tiq piklivi sopolankovci...pu6at,pravqt sex i nz o6te kvo!Verno na kude otiva sveta?![]()
![]()
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Za6to mi se struva 4e nqkoi ot vas prosto mrazqt sveta zaradi tova koeto e?
Ami da mnogo gadosti se slu4vat i decata ot malki stavat svideteli i jertvi,no vse pak na kolko godini ste vie be hora 4e da govorite na mladite za moralniq im opadak.Na 70?
Be q da lapate patkata!!!