ti sama namesva6 4algata,az imam v predvid kato cqlo 4algar6tinata!i opredeleno mislq,4e pre4i!ne e tova problema samo razbira se,no spored men vmesto da slu6a6 4alga hvani pro4eti edna kniga!ni6to li4no nqmam kum nikoi,predpolagam 4e si malka a i da ne si-ogledai se okolo sebesi-pulno e s 13godi6ni prili4a6ti na folk zvezdi,tova normalno li e trugna li mi razsuble4eniNA U4ILI6TE!?NORMALNO LI E 4E V GLAVITE IM SA SAMO PI6KI?!NE MOGAT DA TI SMETNAT ELEMENTARNA ZADA4A PO MATEMATIKA A VE4E NQMAT PRUSTI NA RUCETE I KRAKATA ZA DA PREBROQT S KOLKO SA PRESPALI V KENEFA NA U4ILI6TETO,I 4E NEZNAQT EDNO STIHOTVORENIE A ZNAQT VSI4KI TEKSTOVE NA 4ALGA PESNITE?!I TVA LI TI SE VIJDA NORMALNO?!KOITO PUK TEKSTOVE 90%ILI NE STAVAT ZA NI6TO ILI SA DO TAKAVA STEPEN VULGARDNI 4E MI NASTRUHVA KOSATA PRI MISULTA 4E MOJE NQKOI DA GI SLU6A!I DA 4ALGATA NE E KA4ESTVENA MUZIKA!pak ti kazvam ne se obijdai,no sled kato tiq sa ti idoli...i povqrvai mi v tva ako ima vkus..ot dostata4no vreme se zanimavam s izkustva i znam 4e ne e !4algata pre4i!obori me ako moje6