- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Инфектиран ли съм ?
Здравейте, приятелката ми преди три седмици забеляза че има засилено "Бяло Течение" генеколожката и каза че това е защото е леко настинала, днес приятелката се обажда и ми казва че генеколожката и е казала че има някаква инфекция и че може и аз да я имам. Според вас опасна ли е тя за мен и за приятелката ми?
az ne mislq taka, prosto poddyrjai dobra li4na higiena
premature optimisation is the root of all evil
D.Knuth
stel4eto e vyrha!!!
p4elata_brumze e vyrha!!!
еми било е преди 3 седмици, нали така? Ако си се къпал нормално през това време, няма никакви проблеми. Но ако забелязваш някакви промени по пениса ти, е хубаво да се консултираш с лекар.
Don't hate me, I'm just blind.
Зависи каква е инфекцията...Ако са гъбички и сте го правили без презерватив е твърде възможно (да не кажа почти сигурно) и ти да си ги прихванал...Да не говорим,че при момчетата няма ясно изразени симптоми при гъбичната инфекция...Най-добре за свое лично успокоение си пусни и ти едни изследвания...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Ами както каза приятелката ми щели да ми изпишат някакви лекарста или не знам какво точно...да се доверявам ли без преглед или не ?
Ако приятелката ти запо4не да взима лекарства предписани от гинеколожката поради инфекция с определен причинител и ти също ще се наложи да взимаш, но с различна дозировка и след консултация с личния ти лекар.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Ок благодаря ви за съветите...
Всичко най-хубаво.
Ne si kazal kakva infekciq!Vsqka infekciq e lo6a!
Pregledai se i ti!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В крайна сметка се оказа че няма нищо генеколожката само преувеличавала нещо явно за да и пробута на моята някакви хапчета...в какви дни живеем...