Еми, аз много обичам да чета, но не съм на вашто мнение. Съжелявам, че ще говоря за нещо, което не познавам, но според мен Дан Браун въобще не може да се мери със старите автори. Не съм чела книгите му, а и, доколкото знам, не искам и да ги чета. Просто за мен те са просто маниа на това поколение, докато предишните автори са доказани като много хубави.

Най-любима книга: Може би най-любимата ми е "Брулени хълмове" на Емили Бронте. Просто тази книга показва любовта като не чак толкова красиво чувство. Уникална е!
Сега чета Александър Дюма. Минах Кралица Марго (Страхотна книга!) и сега съм на "20 лет спустя"(Четя я на руски), демек "20 години по-късно".
Иначе за мен много хубави книги са "Дързост и предрасъдаци"(Страхотна книга за 5 момичета, прилича малко на "Малки жени" и продълженията им), "Джейн Еър" на Шарлот Бронте(Велика книга! Показва силата на любовта!), "Малката господарка на голямата къща"(Една страхотна драма, където за една жена ще се борят двама приятели, от които единия е съпруга й. Завършва много трагично. Много вълнуващя книга!).