Цитирай Първоначално написано от Moon`baby
"Шифърът на Леонардо" ми хареса.После обаче прочетох "Шестото клеймо" и бях неприятно изненадана от натрапващия се брой еднакви моменти в двете книги, просто Браун ми падна в очите.
Чета Гришам(почти всички книги), Балдачи, Стивън Кинг (в момента събирам сили да завърша "То" и да си преодолея страха от клоуни).Между другото романите на Кинг са страхотни, но разказите му са безумно готини, определено там му е силата.
Александър Дюма някой преди го беше споменал, няма смисъл да го коментирам,който го е чел знае че в жанра си няма равен
Обаче моя фаворит си остава Тери Пратчет.Човека е гениален, чела съм всичко негово което е излизало на български и съм препрочитала поне по 2-3 пъти всичките му книги.Любимата ми е "Малки богове"
btw евала на девойката,дето се сети да я направи тази тема
Първо мерси, второ и аз като теб почнах с "Шифърът на Леонардо" и после ще чета Щшестото клеймо" макар че трябваше да ги почна в обратен ред... Един приятел ми беше споменал а "Малки богове" явно наистина е хубава..после смятам да мина и през нея)

P.S Наистина останах приятно изненадана че доста хора явно намират време и за четене !!!