- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква ОС използвате?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Интересно ми е каква операционна система(Windos ,Linux Mac OS ...) предпочитат тийновете.

Windows

Windows
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Ле ле само Windows
Linux разбира се.

В повечето случаи Windows,но се налага и linux понякога
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Windows
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Windows
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

windows... mnogo 6ibano jivotno ! ama ve4e ne se zanimavam s mnogo ne6ta na kompa taka 4e ... sum go zarezal da se opravq sam

Windows XP 2005 Media center

Много ми се иска да кажа Линукс, но просто нямам време да се занимавам с него и затова си седя на Уиндоуса
HMSU.ORG

същотоПървоначално написано от Black_Orchid

windows
Windows
UsmiHvai Se DoRi k0gaTo Ti e TyJno, ZasHtoTo Nik0gA nE zNaeSh k0i sHte Se VliUbi v uSmivKaTa Ti!
Windows

Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

windows XP
ся съм на Уиндоус, ма скоро май ще минавам на Линукс
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
До скоро бях с XP ,но сега -с нищо
Наеба ми се компчето и ще видим...
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...

Windows XP

Win XP ; SP 2